Connect with us

Hihetetlen: érintőkijelzős, 3 megapixeles mobil 35 ezerért!

Kütyük

Hihetetlen: érintőkijelzős, 3 megapixeles mobil 35 ezerért!

Az Elson EL580 nem más, mint egy rendkívül kedvező áron kapható, érintőkijelzős mobiltelefon, meglepően kompakt formába öntve.

A készüléken a legfrissebb divatirányzatnak megfelelően nincs is hagyományos billentyűzet, az LCD alatt csak néhány fontosabb kezelőszerv (navigomb, híváskezelő billentyűk) kapott helyet. A 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az adatbevitelről értelemszerűen egy virtuális billentyűzet gondoskodik, mely hang- és vibrajelzéssel tudatja velünk, hogy sikerrel megnyomtuk valamelyik gombját.

A mindössze 12 milliméter vastag újdonság alig 75 grammot nyom a mérlegen, tehát biztosra vehetjük, hogy nem igazán fogja lehúzni és kidomborítani a zsebünket. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 3,2 megapixeles CMOS szenzor lakozik, a sötétben történő fotózást pedig LED-fény segíti. A 87 MB kapacitású belső memória microSD memóriakártyákkal egészen 8 GB-ig bővíthető, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a sztereó FM rádió, az MP3/MP4 lejátszó és a TV-kimenet mellett sem.

A 96 milliméter hosszú és 52 milliméter széles, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon kapcsán egyedül talán csak az jelent csalódást, hogy HSDPA, UMTS és EDGE hiányában be kell érjük a jó öreg GPRS technológiával, illetve, hogy a Bluetooth (A2DP) kontroller nem 2.0-ás, hanem csak 1.2-es verziószámot visel magán. A végére pedig a csattanó: az Elson EL580 ajánlott végfelhasználói ára Európában 149 euró, vagyis mindössze 35 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom