Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 forintos iPhone 3G a szomszédoknál – megéri vagy sem?

Kütyük

8 forintos iPhone 3G a szomszédoknál – megéri vagy sem?

Előre elárulhatjuk, hogy 8 forintos iPhone ide vagy oda, a rendszámtábla turizmus után hazánkból biztosan nem irányul majd iPhone bevásárlóturizmus Szlovákiába…

Magyarországon éjféltől lehet majd kapni az iPhone 3G-t a T-Mobile-nál, és ugyanekkor debütál majd a készülék a szlovák T-Mobile-nál is. Hogy milyen áron és milyen konstrukciókban lesz elérhető Szlovákiában az iPhone 3G? Rögtön kiderül!

A szlovák magenta operátor nem kettő, hanem három iPhone tarifával rukkolt elő. Az iTariff 150 díjcsomag 150 percnyi beszélgetést, 20 darab, hálózaton belüli ingyen SMS-t, 1 GB adatforgalmat és korlátlan T-Mobile HotSpot használatot biztosít az előfizetők számára a mintegy 8 ezer forintos havidíj ellenében. A közel 15 ezer forintos havidíjú iTariff 300 díjcsomag az előbbinél kétszer több lebeszélhetőséget és kétszer annyi SMS-t tartalmaz, ugyancsak 1 GB adatforgalom mellett. Az iTariff 600 díjcsomag könnyen kikövetkeztethető módon már 600 percnyi beszélgetést, 100 SMS-t és változatlanul 1 GB adatforgalmat nyújt a mintegy 25 ezer forintos havidíjért cserébe.

Az Apple iPhone 8 GB iTariff 600 csomagban (természetesen hűségnyilatkozattal) átszámítva mindössze 8, azaz nyolc forint ellenében hazavihető, iTariff 300 és iTariff 150 tarifával pedig rendre 21 ezer, illetve 49 ezer forintba kerül. A 16 GB-os testvérmodell ugyanezen tarifákkal rendre 4 ezer, 40 ezer, illetve 69 ezer forintos áron gyűjthető be.

Az Apple iPhone 8 GB hivatalos T-Mobile listaára egyébként 133 ezer forint, az Apple iPhone 16 GB pedig kedvezmények nélkül 156 ezer forintnak megfelelő szlovák koronát kóstál. Ha valaki a legalacsonyabb havidíjjal kecsegtető, mintegy 1.800 forintos tarifát választja vadiúj iPhone-ja mellé, akkor a 8 GB-os variáns 110 ezerbe, a 16 GB-os modell pedig 130 ezerbe kerül. (Zárójelben megjegyzem, hogy Szlovákiában a T-Mobile-on kívül az Orange is forgalmazni fogja az új iPhone-t.)

Mint ismeretes, hazánkban két új iPhone díjcsomagot kínál a T-Mobile: a T-Mobile ikon 400 csomag 9.900 forintos havi díj ellenében 400, belföldi irányban lebeszélhető percet, 200 darab hálózaton belüli SMS-t és 2 GB-nyi, internetezésre és e-mailezésre egyaránt felhasználható adatforgalmat tartalmaz. A T-Mobile ikon 600 csomag 600, belföldi irányban lebeszélhető percet, 400 darab hálózaton belüli SMS-t és 4 GB-nyi adatforgalmat foglal magában, a csomag havi díja pedig 16.990 forint. Az iPhone 3G 8 GB-os verziója a T-Mobile ikon 600 csomaggal, 24 hónapos, a díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozattal 990 forint, a 16 GB-os verzió azonos feltételekkel 4.980 forint lesz. Természetesen az iPhone 3G a T-Mobile többi, a díjszabásban szereplő díjcsomagjával is megvásárolható (a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomagok kivételével), és meglévő előfizetők készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal is hozzájuthatnak. Az iPhone 3G 12, vagy 24 hónapos, az előfizetésre és a választott díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal is kapható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés