Connect with us

Ez a legjobb okostelefon

Kütyük

Ez a legjobb okostelefon

Gyönyörű kijelző, nagy belső memória, GPS-vevő és egyedi design.

Az EISA 2008-ban a tajvani HTC által nemrégiben piacra dobott Touch Diamond készüléket találta a legjobb smartphone-nak. Az EISA (European Imaging & Sound Association / Európai Kép és Hang Szövetség) 20 európai ország mintegy 50 prominens audió, videó, házimozi, mobil elektronika és fotózás témájú magazinját fogja össze. A szövetség minden évben díjazza az új termékeket funkcióik, minőségük és általános felhasználói tetszetősségük alapján.

HTC Touch Diamond
Az egyedi megjelenésű HTC Touch Diamond designja leginkább a Nokia közelmúltban érkezett Prism mobiljainak háromszögek ihlette külsejéhez hasonlatos. Friss fejlesztés a vadonatúj kezelőfelület, mely ezúttal TouchFLO 3D névre hallgat, és minden korábbinál egyszerűbb használattal kecsegtet.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3,2 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot (sajnos vaku nélkül), melynek fotó és videó felvételeit a 4 GB-os belső memóriában lehet eltárolni.

A Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor (automatikus kijelzőkép-forgatás), az RDS-es sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. 3,5 milliméteres szabványos audiocsatlakozó sajnos nincs; a 102x51x11,5 milliméter méretű HTC Touch Diamond tömege 110 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom