Connect with us

technokrata

RTLmobil – mobil szolgáltatást indított az RTL

Kütyük

RTLmobil – mobil szolgáltatást indított az RTL

Melyik mobil szolgáltatónál vagy? Az RTL-nél!

Németország legnagyobb, privát tulajdonban lévő televíziós csatornája, az RTL úgy döntött, hogy érdemes belevágnia a mobil bizniszbe: a cég mostantól már mobiltelefonos szolgáltatást is nyújt, még pedig RTLmobil néven. Talán mondanom sem kell, hogy az RTL nem épített ki saját mobil infrastruktúrát, hanem ehelyett egyszerűen a T-Mobile hálózatát használja, mint virtuális szolgáltató. (Hazánkban egyelőre nincsenek ilyen operátorok.)

A 9,90 euróba (2.330 forint) kerülő, a nyitó akcióban most 5+5 eurós jóváírást tartalmazó pre-paid induló csomagot rengeteg helyen (például Aral benzinkutak, Rossman drogériák) meg lehet vásárolni, illetve ezenkívül akár az interneten is megrendelhető a SIM-kártya. Minden belföldi hálózatba 0,10 eurós (24 forint) percdíj mellett telefonálhatnak az ügyfelek, egy-egy SMS elküldése pedig 0,14 euróba (33 forint) kerül.

Amennyiben webböngészésre adják a fejüket az RTLmobil ügyfelek, minden megkezdett MB-nyi adatforgalom után 0,35 eurót (83 forint) kell fizetniük, azonban a rengeteg információt (hírek, időjárás, sport) tartalmazó RTLmobil portált ingyenesen olvasgathatják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom