Connect with us

RTLmobil – mobil szolgáltatást indított az RTL

Kütyük

RTLmobil – mobil szolgáltatást indított az RTL

Melyik mobil szolgáltatónál vagy? Az RTL-nél!

Németország legnagyobb, privát tulajdonban lévő televíziós csatornája, az RTL úgy döntött, hogy érdemes belevágnia a mobil bizniszbe: a cég mostantól már mobiltelefonos szolgáltatást is nyújt, még pedig RTLmobil néven. Talán mondanom sem kell, hogy az RTL nem épített ki saját mobil infrastruktúrát, hanem ehelyett egyszerűen a T-Mobile hálózatát használja, mint virtuális szolgáltató. (Hazánkban egyelőre nincsenek ilyen operátorok.)

A 9,90 euróba (2.330 forint) kerülő, a nyitó akcióban most 5+5 eurós jóváírást tartalmazó pre-paid induló csomagot rengeteg helyen (például Aral benzinkutak, Rossman drogériák) meg lehet vásárolni, illetve ezenkívül akár az interneten is megrendelhető a SIM-kártya. Minden belföldi hálózatba 0,10 eurós (24 forint) percdíj mellett telefonálhatnak az ügyfelek, egy-egy SMS elküldése pedig 0,14 euróba (33 forint) kerül.

Amennyiben webböngészésre adják a fejüket az RTLmobil ügyfelek, minden megkezdett MB-nyi adatforgalom után 0,35 eurót (83 forint) kell fizetniük, azonban a rengeteg információt (hírek, időjárás, sport) tartalmazó RTLmobil portált ingyenesen olvasgathatják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom