Connect with us

technokrata

Még meg sem jelent U2 dalok az Interneten

Kütyük

Még meg sem jelent U2 dalok az Interneten

Már megint ellopták az ír együttes készülő albumának zeneszámait.

2004 júliusában írtunk arról az akkor még viszonylag ritkaságszámba menő esetről, hogy a Bono által vezetett zenekar még ki nem adott albumáról (How to dismantle an atomic bomb) kikerültek dalok az Internetre. Érthető módon a U2 nem örült a történteknek, hiszen féltették bevételeiket a zenei kalózoktól. És annak ellenére, hogy az esetből tanultak, és számos változtatást tettek a dalkészítés folyamatának biztonságosabbá tételét illetően – elkerülendő a hasonló eseteket -, most ismét szembe kell nézniük ezzel a problémával.

Nemrég ugyanis több zeneszám is elérhetővé vált az Interneten az ír banda nemsokára megjelenő lemezéről. Igaz, ezúttal kicsit kacifántosabb útja volt az alkotásoknak az Internetig. Bono Dél-Franciaországban követte el azt a hibát, hogy a már felvett dalokat túl hangosan hallgatta zenelejátszóján, állította az angol The Sun újság. A tengerparton hamar felismerték a híres énekest, és – nem tisztázott módon – felvették a lejátszott dalokat. Bono pedig nemsokára már a Youtube-on hallhatta viszont magát.

A „No line on the horizon” című albumról a leírás szerint a következő dalok szivárogtak ki: Sexy boots, Moment of surrender, For your love.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Nokia mobiltelefon

Kütyük

A Nokia újra a csúcson

2019. december 16. hétfő
galaxy

SmartPhone

Már elérhető a Samsung Galaxy Fold a Telenornál

2019. december 16. hétfő
Samsung Galaxy A

Kütyük

A Samsung Galaxy A sorozatból mindenki tud választani

2019. december 15. vasárnap
fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat

Dotkom