Connect with us

Hivatalos: Motorola ZN200 – a ZN5 szétcsúsztatható kistesója

Kütyük

Hivatalos: Motorola ZN200 – a ZN5 szétcsúsztatható kistesója

Az amerikai gyártó hivatalosan is bemutatta második, ZN-sorozatú mobiltelefonját.

A Motorola júniusban leplezte le a sokak által várva és általunk már saját készítésű élőfotókon is bemutatott ZN5-ös készüléket, mely elsősorban candybar formájáról, illetve Kodak-fejlesztésű 5 megapixeles és xenon vakus kamerájáról ismerszik meg.

A közelmúltban kémfotókon már látott, július elején Brazíliában félhivatalosan, most pedig nemzetközi szinten is hivatalosan bejelentett Motorola ZN200 a ZN5 alatti kategóriában áll hadrendbe. Kodak-féle nagyfelbontású fényképezőgép modulnak ezúttal sajnos nyoma sincs, így most be kell érnünk egy gyengécske, autofókusz nélküli, 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamerával.

A 30 MB kapacitású belső memória microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 2 GB), és a gyári alapcsomagban többek közt egy 1 GB-os kapacitású kártyát is elhelyez majd a Motorola. Ezenkívül említést érdemel még a hangminőség javítására hivatott CrystalTalk technológia, a sztereó FM rádió, a GPRS/EDGE adatátvitel, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás. A 115 gramm tömegű telefon csukott állapotban 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 15,9 milliméter vastag. Az 1,9 colos képátlójú TFT kijelző 262 ezer színárnyalatú és 176×220 pixeles felbontású.

A kereskedelmi forgalomban valamikor az ősz elején debütáló, többféle színváltozatban készülő Motorola ZN200 kezdőára 70 ezer forint körül fog alakulni, ami nem éppen kis összeg egy ilyen középkategóriás telefonért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom