Connect with us

technokrata

Tovább egyszerűsödik az ADSL szolgáltatóváltás

Kütyük

Tovább egyszerűsödik az ADSL szolgáltatóváltás

Az Internet-kapcsolat átmeneti megszakadásával sem kell számolni.

2008. augusztus 15-től lényegesen egyszerűbbé és kényelmesebbé válik az ADSL szolgáltatóváltás folyamata. A GTS-Datanet akcióval készül az egyszerűsített ADSL szolgáltatóváltás bevezetésére. Azok, akik nincsenek megelégedve jelenlegi ADSL szolgáltatójukkal, 2008. augusztus 31-ig bruttó 3528 forintos havidíjért fizethetnek elő a GTS-Datanet 1280 kbps maximális letöltési sebességet kínáló V1 csomagjára. A Datanet ADSL szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít a világhálóhoz, így a cég ügyfeleinek nem kell a letöltött adat mennyiségét számon tartaniuk.

A cég munkatársai a váltással járó összes adminisztrációs teendőt átvállalják az ügyféltől, beleértve a korábbi ADSL előfizetés lemondását is. A szünetmentes szolgáltatóváltás a megrendelést követő 11 munkanapon belül lezajlik, ennek során az internet kapcsolat átmeneti megszakadásával sem kell számolni.

„Cégünk az elmúlt években rendre a piaci átlagot meghaladó mértékben bővítette ADSL ügyfélkörét, és ez biztos alapot ad arra, hogy tovább növeljük szerepünket ebben a szegmensben. Célunk, hogy a jelenlegi 50 ezres ADSL előfizetői táborunkat az év végéig legalább 10 százalékkal növeljük.” – mondta Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák