Connect with us

Nokia N79 és N85 – már csak pár napot kell várni!

Kütyük

Nokia N79 és N85 – már csak pár napot kell várni!

A Nokiánál ismét készülődnek valamire…

A piacvezető finn gyártó e-mailben értesítette a brit szakújságírókat, hogy augusztus 18-án, vagyis jövő hét hétfőn reggel előzetesen felfedi legújabb N-sorozatú készülékeinek titkait. Ezeknek a telefonoknak a hivatalos bejelentésére egy héttel később, augusztus 25-én kerül majd sor. Minden valószínűség szerint két új smartphone érkezik majd a Nokiától, egész konkrétan a Nokia N79 és a Nokia N85. Amint sikerül új információkat szereznünk, azonnal vissza fogunk térni a témára, addig is azonban következzen néhány előzetes adat az érkezőben lévő, egyelőre még titkos Nokiákról!

Nokia N79
Mint az a mellékelt felvételeken látható, az egyelőre ideiglenes N00 típusjelzéssel rendelkező N79 designja nem sokban különbözik az N78-étól: talán a legfontosabb változás, hogy az eddig a jobboldali funkciógomb és a törlő billentyű által közrefogott multimédiás gomb átkerült a billentyűzet baloldalára.

A kétféle színváltozatban érkező Nokia N79 a legújabb S60 3rd Edition Feature Pack 2 szoftverre épül, 2,4 colos képátlójú TFT kijelzője pedig QVGA (320×240 pixel) felbontású és 16 millió színárnyalatú. A kamera felbontása pletykák szerint 5 megapixel.

Nokia N85
Az előlapi VGA kamera elsősorban videóhívásokhoz való, ennél azonban sokkalta fontosabb, hogy a hátlapi, elhúzható lencsevédős főkamera 5 megapixeles felbontású és Carl Zeiss optikás. Negatívum, hogy a mobilfotós etalonnak tekinthető (TIPA díjas) Nokia N82-től eltérően a vaku nem xenon, hanem LED alapokon nyugszik, de legalább nem egy, hanem két LED található benne. A feltehetően 2,6 colos képátlójú TFT kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú.

Az S60 3rd Edition Feature Pack 2 (Symbian 9.3) szoftveres Nokia N85-ben továbbá egy GPS-vevő és geotagging funkció is található. A GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, Wi-Fi és Bluetooth 2.0 kompatibilis készülék várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő