Connect with us

technokrata

Megújult Top-Map térképszerkesztő: jobb térképeket!

Kütyük

Megújult Top-Map térképszerkesztő: jobb térképeket!

A felhasználók mostantól új formában jelenthetik be az esetleges térképhibákat.

A Top-Map fontos mérföldkőhöz érkezett: nem csupán társasági formát váltott és lett zárt körűen működő részvénytársaság, hanem megújította honlapját is. Az új weboldal új külsővel és az eddiginél informatívabb tartalommal jelentkezik. A www.topmap.hu oldal egyik legfontosabb eleme a már jól ismert Térképszerkesztő oldal, mely szintén megújult formában érhető el. 12 kelet- és kelet-közép-európai országra vonatkozóan gyűjti a térképtartalmakkal kapcsolatos bejelentéseket, észrevételeket.

A designváltás során arra törekedtek a készítők, hogy minél közérthetőbb módon mutassák be a vállalat tevékenységét, s ezáltal a felhasználók még jobban megismerhessék a navigációs térképek kulisszatitkait. Fontos szempont volt továbbá, hogy hangsúlyosabb szerepet kapjon a Térképszerkesztő oldal, melyen a felhasználók észrevételeiket, javaslataikat oszthatják meg a digitális térképek készítőivel. A Térképszerkesztő oldalra külön animált ikon hívja fel a figyelmet a nyitóoldalon.

Maga az oldal már 12 közép- és kelet-európai ország térképeivel kapcsolatos felhasználói tapasztalatokat összegzi, s hamarosan egyre több nyelven is elérhetővé válik, egyúttal a hozzáférhető térképek köre is bővül. Jelenleg Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Törökország és Ukrajna térképeihez lehet módosítási javaslatokat tenni.

A Top-Map számára az is fontossá vált, hogy – mint nemzetközi szolgáltató – külföldiek számára is könnyen elérhetővé váljon: ezt a célt szolgálja az a törekvés is, hogy a Térképszerkesztő oldal rövidesen több európai nyelven is megjelenik, míg maga a céges weboldal már elérhető a www.topmap.hu és a www.topmap.com címekről magyar és angol nyelven egyaránt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák