Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első Windows-os LG mobil a hazai piacon

Kütyük

Az első Windows-os LG mobil a hazai piacon

Az LG először vezet be Windows Mobile okostelefont a magyar piacra – derült ki a dél-koreai gyártó budapesti sajtótájékoztatóján.

Az LG Electronics bejelentette, hogy Magyarországon is bevezeti a KS20 típusjelzésű okostelefonját. Az új mobiltelefon Windows Mobile alkalmazásokat, és HSDPA adatkapcsolatot nyújt a felhasználóknak, mindezt egy elegáns formatervezésű, az LG Prada-ra hasonlító, könnyű házban. Az első, már itthon is kapható LG Windows Mobile okostelefont elfoglalt üzletembereknek és az innovatív mobilkommunikáció iránt érdeklődőknek ajánlják. ˝Az LG innovatív és igényes kivitelű mobiltelefonjainak köszönhetően várhatóan hamarosan a világ első három mobilgyártója közé tartozhat˝ – nyilatkozta az LG hazai vezetője.

Az LG első alkalommal vezet be Magyarországon Windows Mobile-t tartalmazó telefont, mellyel szélesíti az itthon elérhető LG mobiltelefon portfoliót. A piacon kapható okostelefonoktól eltérően az LG KS20-as elegáns kialakítása az igényes formatervezést is szem előtt tartó felhasználók számára is megfelelő választás lehet. Az LG KS20-as igényes megjelenésével leginkább az LG Prada készülékéhez hasonlít.

A készülék egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy könnyen kezelhető 2,8 colos képátlójú, QVGA felbontású érintőkijelzője és HSDPA (high speed downlink packet access) adatkapcsolata lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár irodájától távol, a szabadban is kényelmesen hozzáférhessen irodai levelezőrendszeréhez. A Microsoft alkalmazáscsomaggal ellátott telefon Microsoft Windows Mobile 6 operációs rendszerrel rendelkezik, így határtalanul élvezhetjük a Windows Live és Office Mobile alkalmazások minden előnyét. GPS ugyan nincs a 2 megapixeles kamerás telefonban, de az LG kínálatában fellelhető egy külső GPS-vevő.

A hazánkban az LCP Systems által forgalmazott telefon kezdőára 100 ezer forint körül alakul, de az év végéig várhatóan jelentős mértékben csökkenni fog, ezenkívül pedig hamarosan a hazai mobil szolgáltatók kínálatában is fellelhető lesz a KS20. Mint azt a sajtótájékoztatón megtudtuk, az LG 2009-ben összesen 35 új mobilt fog bemutatni, melyek közül 9 smartphone kategóriás lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés