Connect with us

iPhone 3G függetlenítés – akár otthon, egyszerűen

Kütyük

iPhone 3G függetlenítés – akár otthon, egyszerűen

Gondot okoz az a fránya SIM-Lock? Itt a megoldás!

Amikor valaki mobil függetlenítésre adja a fejét, általában nem tesz mást, mint elfárad egy erre szakosodott helyre és kéri a készüléke kikódolását. Ettől a módszertől gyökeresen eltér a SIMable nevezetű megoldás, melyet egyrészt akár mi magunk otthon is alkalmazhatunk, másrészt pedig a SIMable nem a mobiltelefont, hanem a SIM-kártyát módosítja. A telefon tehát hálózatfüggő marad és a garanciát sem bukjuk el. A jelenleg egyébként hiánycikknek számító SIMable kapcsán a legfrissebb hír, hogy a brit gyártó bejelentette: a SIMable minden további nélkül használható iPhone 3G telefonokban is.

Az eljárás lényege, hogy a SIMable csomag részét képező kis lyukasztóval egy parányi lyukat kell készíteni a SIM-kártyán, majd pedig az ily módon preparált SIM-kártyát a spéci SIMable kártyával együtt kell visszahelyezni a mobiltelefonba. A gyártó felhívja a figyelmet, hogy a SIMable alkalmazását követően a telefon megőrzi összes funkcióját, így például 3G adatátviteli képességét is. Többek közt külföldön járva is előnyös lehet a megoldás használata, hiszen segítségével megoldható, hogy SIM-Lock-os telefonunkba egy olcsó helyi telefonálást lehetővé tévő, helyi pre-paid kártyát helyezzünk a készülékbe.

A SIMable kompatibilis a legtöbb manapság használatos készülékkel, így például a Nokia E65-tel, a Nokia N82-vel, a Nokia N95-tel, a Sony Ericsson K800i-vel, a Sony Ericsson P1i-vel, a Samsung L760-nal, a Samsung U700-zal és a Motorola V8-cal. A támogatott telefonok teljes listája a SIMable weboldalán tekinthető meg. A 16,99 fontba (5.000 forint) kerülő SIMable-t mindenki a saját felelősségére próbálja ki! (Megjegyzendő, hogy nem a SIMable az első és egyetlen ilyen megoldás – ilyen például még az MT-SIM is).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő