Connect with us

technokrata

Ingyenes beszélgetések – már Nokia E71-en is

Kütyük

Ingyenes beszélgetések – már Nokia E71-en is

A Nokia üzleti készüléke most egy újabb szolgáltatással gazdagott.

A fring napjaink egyik legnépszerűbb, S60 platformos VoIP alkalmazása, mely mostantól már a nemrégiben debütált Nokia E71-es smartphone-on is minden további nélkül használható. A fringnek köszönhetően többek közt Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo! és AIM felhasználókkal is chatelhetünk, illetve beszélgethetünk, a telefon internetes kapcsolatán keresztül.

Nokia E71
Az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt Nokia E71 könnyen telepíthető és használható, üzleti és személyes e-mail megoldással van felvértezve. Azok, akik a munkahelyükön a Microsoft Exchange-t használják, hozzáférhetnek a leveleikhez a Mail for Exchange mobil e-mail kliens használatával, mely előre fel van töltve a Nokia E71-re. Ezzel a Nokia Eseries készülékkel a felhasználók megbízható, valósidejű hozzáféréshez jutnak az e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez és feladataikhoz, valamint képesek letölteni Word, Excel, PowerPoint, vagy PDF file-csatolmányokat közvetlenül a készülékeikre.

A Nokia E71 több mint ezer internetszolgáltatótól (ISP) támogat e-mail-fiókokat a világ minden pontján, úgy mint a Gmailt, a Yahoo! mailt és a Hotmailt. Ráadásul, a Nokia E71 és a Nokia E66 támogatja a Nokia Intellisync Vezeték Nélküli E-mail megoldást, valamint harmadik fél által biztosított e-mail megoldásokat egyaránt, mint a System Seven és a Visto Mobile. Mindkét készülékben egyszerűen lehet váltani a személyes és a munkahelyi felhasználói kijelző mód között.

A rozsdamentes acél tokot kapott, 114x57x10 milliméter méretű, 126 gramm tömegű Nokia E71 szürke- és fehéracél színben kapható. A stílusos fémes bevonatot kiegészíti a QVGA (320×240 pixel) felbontású színes kijelző, mely láttatni engedi a Nokia E71 készülék egyszerű felhasználói felületét. A Nokia E71, melyet akár egy, akár két kézzel is lehet használni, külön figyelmet fordít az ergonómiára, amint az keskeny formájából és különleges kialakítású billentyűzetéből kitűnik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák