Connect with us

Ingyenes beszélgetések – már Nokia E71-en is

Kütyük

Ingyenes beszélgetések – már Nokia E71-en is

A Nokia üzleti készüléke most egy újabb szolgáltatással gazdagott.

A fring napjaink egyik legnépszerűbb, S60 platformos VoIP alkalmazása, mely mostantól már a nemrégiben debütált Nokia E71-es smartphone-on is minden további nélkül használható. A fringnek köszönhetően többek közt Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo! és AIM felhasználókkal is chatelhetünk, illetve beszélgethetünk, a telefon internetes kapcsolatán keresztül.

Nokia E71
Az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt Nokia E71 könnyen telepíthető és használható, üzleti és személyes e-mail megoldással van felvértezve. Azok, akik a munkahelyükön a Microsoft Exchange-t használják, hozzáférhetnek a leveleikhez a Mail for Exchange mobil e-mail kliens használatával, mely előre fel van töltve a Nokia E71-re. Ezzel a Nokia Eseries készülékkel a felhasználók megbízható, valósidejű hozzáféréshez jutnak az e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez és feladataikhoz, valamint képesek letölteni Word, Excel, PowerPoint, vagy PDF file-csatolmányokat közvetlenül a készülékeikre.

A Nokia E71 több mint ezer internetszolgáltatótól (ISP) támogat e-mail-fiókokat a világ minden pontján, úgy mint a Gmailt, a Yahoo! mailt és a Hotmailt. Ráadásul, a Nokia E71 és a Nokia E66 támogatja a Nokia Intellisync Vezeték Nélküli E-mail megoldást, valamint harmadik fél által biztosított e-mail megoldásokat egyaránt, mint a System Seven és a Visto Mobile. Mindkét készülékben egyszerűen lehet váltani a személyes és a munkahelyi felhasználói kijelző mód között.

A rozsdamentes acél tokot kapott, 114x57x10 milliméter méretű, 126 gramm tömegű Nokia E71 szürke- és fehéracél színben kapható. A stílusos fémes bevonatot kiegészíti a QVGA (320×240 pixel) felbontású színes kijelző, mely láttatni engedi a Nokia E71 készülék egyszerű felhasználói felületét. A Nokia E71, melyet akár egy, akár két kézzel is lehet használni, külön figyelmet fordít az ergonómiára, amint az keskeny formájából és különleges kialakítású billentyűzetéből kitűnik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő