Connect with us

technokrata

Az Apple első embere az új iPhone-ról

Kütyük

Az Apple első embere az új iPhone-ról

Steve Jobs az App Store-ról és az iPhone 3G távolról történő babrálásáról.

Az Apple első embere egy a Wall Street Journal-nak adott interjúban elmondta, hogy az iPhone alkalmazásokat felvonultató App Store-on keresztül az indulása óta eltelt egy hónapban mintegy 60 millió szoftvert vásároltak a felhasználók.

Jobs elárulta továbbá, hogy az App Store eddig mintegy 30 millió dolláros forgalmat generált. Ennek a pénznek ugyebár 30 százalékát kapja meg az Apple, a fennmaradó 70 százalék pedig a fejlesztőket illeti. Emberünk az App Store sikerére alapozva azt nyilatkozta, hogy a mobiltelefonokat mostantól már nem a bennük található rádiós megoldások és antennák, hanem a rajtuk elérhető szoftverek különböztetik meg egymástól.

Steve Jobs megerősítette továbbá azon információkat, mely szerint az Apple iPhone 3G készülékek időről időre hazalátogatnak a világhálón. A telefonok a https://iphone-services.apple.com/clbl/unauthorizedApps címet felkeresve automatikusan begyűjtenek egy úgynevezett feketelistát. Ezen a most még üres listán olyan, az Apple által károsnak ítélt alkalmazások találhatók, melyek működését azon nyomban le is tiltja a telefon, még akkor is, ha az adott szoftverért az ember fia korábban mondjuk még pénzt is adott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák