Connect with us

Az Apple első embere az új iPhone-ról

Kütyük

Az Apple első embere az új iPhone-ról

Steve Jobs az App Store-ról és az iPhone 3G távolról történő babrálásáról.

Az Apple első embere egy a Wall Street Journal-nak adott interjúban elmondta, hogy az iPhone alkalmazásokat felvonultató App Store-on keresztül az indulása óta eltelt egy hónapban mintegy 60 millió szoftvert vásároltak a felhasználók.

Jobs elárulta továbbá, hogy az App Store eddig mintegy 30 millió dolláros forgalmat generált. Ennek a pénznek ugyebár 30 százalékát kapja meg az Apple, a fennmaradó 70 százalék pedig a fejlesztőket illeti. Emberünk az App Store sikerére alapozva azt nyilatkozta, hogy a mobiltelefonokat mostantól már nem a bennük található rádiós megoldások és antennák, hanem a rajtuk elérhető szoftverek különböztetik meg egymástól.

Steve Jobs megerősítette továbbá azon információkat, mely szerint az Apple iPhone 3G készülékek időről időre hazalátogatnak a világhálón. A telefonok a https://iphone-services.apple.com/clbl/unauthorizedApps címet felkeresve automatikusan begyűjtenek egy úgynevezett feketelistát. Ezen a most még üres listán olyan, az Apple által károsnak ítélt alkalmazások találhatók, melyek működését azon nyomban le is tiltja a telefon, még akkor is, ha az adott szoftverért az ember fia korábban mondjuk még pénzt is adott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom