Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újszerű csevegés mobiltelefonokon – helymeghatározással

Kütyük

Újszerű csevegés mobiltelefonokon – helymeghatározással

Mobiltelefonra kifejlesztett, lokalizációs funkcióval ötvözött új csevegőkliens.

A mobil készülékekre kifejlesztett, lengyel eredetű Belysio három funkciót ötvöz magában: a telefonkönyvet, egy többplatformú csevegőklienst és egy helymeghatározó rendszert.

A beépített telefonkönyvet a számok tulajdonosai saját telefonjukban szerkesztik, tehát az mindig aktuális marad. A program felhasználói egy helyen gyűjthetik össze a különböző csevegőrendszerekben fellelhető ismerőseiket és üzeneteket is küldhetnek nekik. Akkor is figyelmezteti őket a Belysio, ha valamelyik barátjuk a közelükben tartózkodik (jelenleg az észlelési távolság körülbelül 300 méter) és azok pontos pozícióját egy térképen is ellenőrizhetik. A program jelenleg három nyelven érhető el: lengyelül, németül és angolul, de már készül a magyar nyelvű változat is. A rendszerben regisztrált felhasználói profilt a Belysio weboldalán tehet módosítani.

A cellainfó, illetve GPS adatok alapján pozícionáló Belysio egy globális potenciával rendelkező megoldás, mely a mobil szolgáltatóktól függetlenül minden hálózatban és országban alkalmazható a jelenleg kapható korszerű telefonok döntő többségével (minimum 128×160 pixeles kijelző, Java MIDP 2.0 támogatás). A program ingyenesen letöltehő, telepítése egyszerű. A rendszer kiváló segélykérő hálozatként is szolgálhat, illetve bármely telefonnal rendelkező személy könnyen pozícionálható segítségével, ami jó szolgálatot tehet a kiváncsi munkaadóknak, vagy éppen az aggódó szülőknek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés