Connect with us

Újszerű csevegés mobiltelefonokon – helymeghatározással

Kütyük

Újszerű csevegés mobiltelefonokon – helymeghatározással

Mobiltelefonra kifejlesztett, lokalizációs funkcióval ötvözött új csevegőkliens.

A mobil készülékekre kifejlesztett, lengyel eredetű Belysio három funkciót ötvöz magában: a telefonkönyvet, egy többplatformú csevegőklienst és egy helymeghatározó rendszert.

A beépített telefonkönyvet a számok tulajdonosai saját telefonjukban szerkesztik, tehát az mindig aktuális marad. A program felhasználói egy helyen gyűjthetik össze a különböző csevegőrendszerekben fellelhető ismerőseiket és üzeneteket is küldhetnek nekik. Akkor is figyelmezteti őket a Belysio, ha valamelyik barátjuk a közelükben tartózkodik (jelenleg az észlelési távolság körülbelül 300 méter) és azok pontos pozícióját egy térképen is ellenőrizhetik. A program jelenleg három nyelven érhető el: lengyelül, németül és angolul, de már készül a magyar nyelvű változat is. A rendszerben regisztrált felhasználói profilt a Belysio weboldalán tehet módosítani.

A cellainfó, illetve GPS adatok alapján pozícionáló Belysio egy globális potenciával rendelkező megoldás, mely a mobil szolgáltatóktól függetlenül minden hálózatban és országban alkalmazható a jelenleg kapható korszerű telefonok döntő többségével (minimum 128×160 pixeles kijelző, Java MIDP 2.0 támogatás). A program ingyenesen letöltehő, telepítése egyszerű. A rendszer kiváló segélykérő hálozatként is szolgálhat, illetve bármely telefonnal rendelkező személy könnyen pozícionálható segítségével, ami jó szolgálatot tehet a kiváncsi munkaadóknak, vagy éppen az aggódó szülőknek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom