Connect with us

technokrata

Itt a Motorola válasza az iPhone-ra

Kütyük

Itt a Motorola válasza az iPhone-ra

Attila Sanyi testvére – ilyen egyszerű a helyzet.

Sanyi ugyebár nem más, mint a pletyka szintjén már jó ideje ismert, első 8 megapixeles Motorola telefon (Alexander), melynek most felbukkant a QWERTY billentyűzetet nélkülöző testvérmodellje, a Motorola Attila. Minden jel arra mutat, hogy a szebb napokat is látott amerikai gyártó mostanság nagy hódítók (Nagy Sándor, Attila a hun) nevét választja titkos készülékei kódnevéül.

A Motorola Attila egy vadonatúj, Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató smartphone, melynek előlapját egy az iPhone-énál kisebb méretű, 2,8 colos képátlójú TFT érintőkijelző uralja: a 320×240 pixeles felbontású panel 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA támogatást is kapott, ráadásul nem csak 3,6, hanem 7,2 Mbit/s-os sebességgel is képes magába szippantani az adatokat. A Qualcomm 7201A chipsetes készülék kapcsán említést érdemel még az 1,8 Mbit/s-os HSUPA, a Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás, illetve az 1.130 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. A kamera felbontása egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák