Connect with us

Dugó elkerülés Magyarországon – TMC a TomTom-tól is

Kütyük

Dugó elkerülés Magyarországon – TMC a TomTom-tól is

Az RDS-TMC közlekedési információ az összes Magyarországon forgalomban lévő TomTom navigációs eszközön elérhető.

A TomTom a mai napon hivatalosan bejelentette, hogy a Magyarországon 2008. augusztus 1-én üzembe helyezett RDS-TMC közlekedésinformációs szolgáltatás a magyar piacon kapható összes TomTom navigációs készülékkel elérhető. A könnyen csatlakoztatható RDS-TMC forgalmi jelvevőnek és az információk kijelzőn történő hibátlan megjelenítésének köszönhetően a gépjárművezetők menet közben folyamatos tájékoztatást kaphatnak a legfrissebb közlekedést érintő eseményekről. Amennyiben a készülék bármilyen késleltető akadályról információt kap, azonnal alternatív útvonalat javasol a gépjárművezetőnek, ily módon csökkentve az esetleges késés mértékét.

A ˝Traffic˝ utónévvel ellátott TomTom Go, TomTom XL és TomTom ONE típusok RDS-TMC forgalmi jelvevővel egy csomagban kaphatók országszerte az üzletekben és a viszonteladóknál.

˝Az RDS-TMC forgalmi jelvevő minden autós számára hasznos kiegészítő˝ – mondja Harold Goddijn, a TomTom vezérigazgatója. ˝A közlekedési információk egyesítése a legújabb magyarországi, európai és más TeleAtlas térképekkel a Magyarországon elérhető lehető legtökéletesebb navigációs élményhez juttatja a felhasználókat˝.

Hogyan működik?
A TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevő az FM rádióantennához hasonló módon működik: a nemzetközi, valamint a regionális csatornák által sugározott TMC jeleket fogadja. Az RDS-TMC forgalmi jelvevő egyszerű csatlakoztatásával a TomTom készülék automatikusan képes fogadni a közlekedési információkat.

Az útvonal megtervezése után, a közlekedési információk automatikusan megjelennek a készülék kijelzőjének jobb szélén található sávban. Erre a sávra kattintva további értékes információt kaphatunk az aktuális közlekedési eseményről, a forgalmi dugókról és a várható késés mértékéről.

Árak és elérhetőség
RDS-TMC forgalmi jelvevővel egy csomagban az alább felsorolt TomTom készülékek kaphatók Magyarországon:

TomTom GO 930 Traffic: A gyártó zászlóshajó terméke Map Share szolgáltatással, kéznélküli telefonhívó funkcióval, beépített kihangosítóval, pontosabb helymeghatározó rendszerrel (EPT), továbbá a legfrissebb, Kelet- és Nyugat-Európát, az Egyesült Államokat, Kanadát, és Oroszországot tartalmazó térképpel kerül forgalomba. A TomTom GO 930 Traffic javasolt ára 133.990 forint.

TomTom GO 730 Traffic: A készülék Nyugat- és Kelet-Európa 31 országának részletes térképével kerül forgalomba. A készülék tartalmazza a Map Share szolgáltatást, a kéznélküli telefonhívás funkciót és kihangosítót is. A TomTom 730 Traffic ára 119.990 forint.

TomTom XL Europe 31 Traffic: A készüléket a cég Európa 31 országának részletes térképével hozza forgalomba. A készülék nagyméretű, 4,3 colos kijelzővel rendelkezik és új, Easy Port csatlakoztatásának köszönhetően még egyszerűbben, az Easy Mount technológiának köszönhetően biztosabban lehet a műszerfalra állítani, vagy a szélvédőre erősíteni. Az XL Europe 31 javasolt kiskereskedelmi ára 79.990 forint.

TomTom XL Traffic: TomTom XL Traffic: Tartalmazza Közép- és Kelet-Európa 13 országának részletes térképét, 4,3 colos érintőképernyővel bír, és kompakt Easy Mount csatlakoztatási technológiával szerelik. Javasolt kiskereskedelmi ára 66.990 forint.

Egyéb TomTom készülékek:
20.990 forintos ajánlott fogyasztói áron az összes forgalomban lévő TomTom készülékhez, beleértve a TomTom GO x 30 szériát, a TomTom GO x 20 szériát, a TomTom GO x 10 szériát és a TomTom ONE XL-t, külön is kapható RDS-TMC forgalmi jelvevő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő