Connect with us

technokrata

Jusson el ingyen a Szigetre!

Kütyük

Jusson el ingyen a Szigetre!

A Sony Ericsson nyári budapesti és balatoni Partijárata visszatér, hogy könnyen és jó hangulatban lehessen eljutni a Szigetre.

A 3 éves Walkman mobil termékcsaládot ünneplő színes, és főleg zenés bulibusz hétvégén ingyen szállítja a Szigetlakókat. Ez a nyár a Sony Ericssonnál a zene jegyében telik, hiszen 3 éves születésnapjukat ünneplik a Walkman telefonok. Június elejétől Budapesten, majd a Balaton part egy szakaszán ingyenes Partijáratot indított a szórakozóhelyek között a svéd-japán gyártó. A Sony Ericsson buszt a bulizók hamar megismerték és megkedvelték, hiszen hangosan szóltak a jobbnál jobb zenék a ˝fedélzeten˝, így a fiatalok két szórakozóhely között sem estek ki a ritmusból.

A Sziget hétvégéjén visszatér Budapestre a Partijárat, hogy a hangolódás már az oda úton elkezdődjön, és a Szigetelők jókedvűen érkezzenek meg Európa legnagyobb szabadtéri fesztiváljára. Augusztus 15-17. között esténként 18:00 és 22:00 között újra jár majd a Sony Ericsson busz a Deák tér – Nyugati tér – Hajógyári sziget útvonalon.

Megállóhelyek:
A tervezett megállóhelyek a forgalom, illetve az aktuális lezárások miatt módosulhatnak, de minden helyszínen feltűnő narancssárga ruhába öltözött Sony Ericsson promóterek segítik azokat, akik a Partijárattal szeretnének a Szigetre eljutni.
-Deák tér: Paulay Ede utca sarok
-Nyugati tér: BKV buszvégállomás
-Hajógyári Sziget: tervek szerint Kaszásdűlő, Búza utca. Bár a lezárt alsó rakpart okozta közlekedési káosz miatt valószínűbb, hogy a fel- és leszállás a közeli nagyáruház parkolójában lesz.

Menetrend:
18:00 Deák tér
18:30 – Nyugati pályaudvar
19:00 – Hajógyári sziget
19:30 – Nyugati pályaudvar
20:00 – Deák tér
20:30 – Nyugati pályaudvar
21:00 – Hajógyári sziget
21:30 – Nyugati pályaudvar
22:00 – Deák tér.

Az időpontok a forgalomtól függően változhatnak, de a helyszínen lévő promóterek élő információs táblaként is működnek, tőlük minden szükséges információ beszerezhető.

A budapesti járat június 13. óta közlekedik, minden péntek és szombat este 10 és hajnal 2 óra között meghatározott útvonalon, összekötve a fiatalok körében népszerű budapesti szórakozóhelyeket: Rió/Zöld Pardon (Petőfi híd budai hídfő) – Romkert (Erzsébet híd budai hídfő) – Blaha L. tér – Oktogon – Nyugati tér – Cha-Cha-Cha (Margitsziget) – Mokka Cuka! (Hajógyári Sziget). A legtöbben a Petőfi hídi megállóban szálltak fel, de kiemelkedő még a Margitsziget, a Nyugati tér és az Oktogon forgalma is.

A Balatonon június 28-tól augusztus 1-ig, minden péntek és szombat este 10 és hajnal 2 óra között különböző Balaton parti városokat kötött össze a busz: Siófok (Flört) – Balatonkenese – Balatonalmádi – Alsóörs (Dexion) – Csopak – Balatonfüred (Colombus Club). Július 11-én és 12-én a Balaton Sound ideje alatt egy ideiglenes megálló került Zamárdiba, igazodva a fiatalok igényeihez.

Az indulástól számított pár hét elteltével a Partijárat tele volt bulizó fiatalokkal, akiknek nagy része megállónként cserélődött. Az új felszállóknak sokszor már állóhely is nehezen akadt, a Sony Ericsson busz alkalmanként egy csúcsforgalomban közlekedő 7-es busz telítettségét is megdöntötte. Egyértelmű tapasztalat, hogy a szombat esték bulizás szempontjából népszerűbbek a péntekieknél, sokkal többen járnak ezen a napon szórakozni, a csúcsidőszak persze éjfél után volt.

Életkorukat tekintve nagyon változó volt az utazóközönség. Inkább a fiatalabb korosztály képviseltette magát: 16-25 év közöttiek voltak a legnagyobb többségben, de azért természetesen a 30-as korosztály bulisabb része is fel-feltűnt a Partijáraton. Megállapítható, hogy körülbelül 50-50 százalék volt a nemek szerinti megoszlás. Az viszont érdekes, hogy a lányok voltak nagyobb bizalommal a Sony Ericsson kezdeményezése iránt: eleinte ők vették nagyobb számban igénybe a busz szolgáltatásait, aztán a fiúk július közepétől behozták a lemaradást. Nagy sikere volt a péntek délután induló ingyenes balatoni járatoknak is. Ezekre előre fel kellett iratkozni, szinte minden alkalommal telt házzal vitte a bulizni- és napozni vágyókat a Sony Ericsson Siófokig.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök