Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jusson el ingyen a Szigetre!

Kütyük

Jusson el ingyen a Szigetre!

A Sony Ericsson nyári budapesti és balatoni Partijárata visszatér, hogy könnyen és jó hangulatban lehessen eljutni a Szigetre.

A 3 éves Walkman mobil termékcsaládot ünneplő színes, és főleg zenés bulibusz hétvégén ingyen szállítja a Szigetlakókat. Ez a nyár a Sony Ericssonnál a zene jegyében telik, hiszen 3 éves születésnapjukat ünneplik a Walkman telefonok. Június elejétől Budapesten, majd a Balaton part egy szakaszán ingyenes Partijáratot indított a szórakozóhelyek között a svéd-japán gyártó. A Sony Ericsson buszt a bulizók hamar megismerték és megkedvelték, hiszen hangosan szóltak a jobbnál jobb zenék a ˝fedélzeten˝, így a fiatalok két szórakozóhely között sem estek ki a ritmusból.

A Sziget hétvégéjén visszatér Budapestre a Partijárat, hogy a hangolódás már az oda úton elkezdődjön, és a Szigetelők jókedvűen érkezzenek meg Európa legnagyobb szabadtéri fesztiváljára. Augusztus 15-17. között esténként 18:00 és 22:00 között újra jár majd a Sony Ericsson busz a Deák tér – Nyugati tér – Hajógyári sziget útvonalon.

Megállóhelyek:
A tervezett megállóhelyek a forgalom, illetve az aktuális lezárások miatt módosulhatnak, de minden helyszínen feltűnő narancssárga ruhába öltözött Sony Ericsson promóterek segítik azokat, akik a Partijárattal szeretnének a Szigetre eljutni.
-Deák tér: Paulay Ede utca sarok
-Nyugati tér: BKV buszvégállomás
-Hajógyári Sziget: tervek szerint Kaszásdűlő, Búza utca. Bár a lezárt alsó rakpart okozta közlekedési káosz miatt valószínűbb, hogy a fel- és leszállás a közeli nagyáruház parkolójában lesz.

Menetrend:
18:00 Deák tér
18:30 – Nyugati pályaudvar
19:00 – Hajógyári sziget
19:30 – Nyugati pályaudvar
20:00 – Deák tér
20:30 – Nyugati pályaudvar
21:00 – Hajógyári sziget
21:30 – Nyugati pályaudvar
22:00 – Deák tér.

Az időpontok a forgalomtól függően változhatnak, de a helyszínen lévő promóterek élő információs táblaként is működnek, tőlük minden szükséges információ beszerezhető.

A budapesti járat június 13. óta közlekedik, minden péntek és szombat este 10 és hajnal 2 óra között meghatározott útvonalon, összekötve a fiatalok körében népszerű budapesti szórakozóhelyeket: Rió/Zöld Pardon (Petőfi híd budai hídfő) – Romkert (Erzsébet híd budai hídfő) – Blaha L. tér – Oktogon – Nyugati tér – Cha-Cha-Cha (Margitsziget) – Mokka Cuka! (Hajógyári Sziget). A legtöbben a Petőfi hídi megállóban szálltak fel, de kiemelkedő még a Margitsziget, a Nyugati tér és az Oktogon forgalma is.

A Balatonon június 28-tól augusztus 1-ig, minden péntek és szombat este 10 és hajnal 2 óra között különböző Balaton parti városokat kötött össze a busz: Siófok (Flört) – Balatonkenese – Balatonalmádi – Alsóörs (Dexion) – Csopak – Balatonfüred (Colombus Club). Július 11-én és 12-én a Balaton Sound ideje alatt egy ideiglenes megálló került Zamárdiba, igazodva a fiatalok igényeihez.

Az indulástól számított pár hét elteltével a Partijárat tele volt bulizó fiatalokkal, akiknek nagy része megállónként cserélődött. Az új felszállóknak sokszor már állóhely is nehezen akadt, a Sony Ericsson busz alkalmanként egy csúcsforgalomban közlekedő 7-es busz telítettségét is megdöntötte. Egyértelmű tapasztalat, hogy a szombat esték bulizás szempontjából népszerűbbek a péntekieknél, sokkal többen járnak ezen a napon szórakozni, a csúcsidőszak persze éjfél után volt.

Életkorukat tekintve nagyon változó volt az utazóközönség. Inkább a fiatalabb korosztály képviseltette magát: 16-25 év közöttiek voltak a legnagyobb többségben, de azért természetesen a 30-as korosztály bulisabb része is fel-feltűnt a Partijáraton. Megállapítható, hogy körülbelül 50-50 százalék volt a nemek szerinti megoszlás. Az viszont érdekes, hogy a lányok voltak nagyobb bizalommal a Sony Ericsson kezdeményezése iránt: eleinte ők vették nagyobb számban igénybe a busz szolgáltatásait, aztán a fiúk július közepétől behozták a lemaradást. Nagy sikere volt a péntek délután induló ingyenes balatoni járatoknak is. Ezekre előre fel kellett iratkozni, szinte minden alkalommal telt házzal vitte a bulizni- és napozni vágyókat a Sony Ericsson Siófokig.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés