Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-mini USB modem – ajándék memóriakártyával

Kütyük

Szuper-mini USB modem – ajándék memóriakártyával

A Vodafone mától egy új, különleges vezeték nélküli internetes eszközt forgalmaz.

A VMC K3520 USB Stick a jelenleg elérhető legkisebb méretű szélessávú internetes eszköz, mely ráadásul nemcsak modemként, hanem akár pendrive-ként is minden további nélkül használható. Így a letöltött képeket akár azonnal el is tárolhatjuk, vagy rögtön hozzáférhetünk fontos file-jainkhoz.

A Vodafone újdonsága a közelmúltban bevezetett 1 GB-os internetes csomagban már 1 forintért megvásárolható, két éves hűségnyilatkozattal. Az első 9.000 modem-vásárló pedig 1 GB-os memóriakártyát is kap ajándékba. Emellett a nyári akció keretében a Vodafone most három hónapig 0 forintos előfizetési díjjal kínálja 1 GB-os és 5 GB-os internetes tarifacsomagjait.

Szintén augusztus 8-tól módosul az E220-as modem és az E630-as adatkártya ára is – mindkét eszköz már 1 forintért elérhető az Internet 200 tarifacsomaggal, illetve az Internet Szabadon akcióban 1 éves hűségnyilatkozattal is. A Vodafone villámgyors, szélessávú hálózata Magyarországon már 147 településen érhető el; a nyár folyamán pedig egyre több balatoni település is csatlakozik a hálózathoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés