Connect with us

Cápák a magyar szökőkutakban!

Kütyük

Cápák a magyar szökőkutakban!

A Vodafone meglehetősen egyedi, új akciót indított.

Cápauszonyok lepték el Budapesten a Deák téri Gödör és két vidéki bevásárlóközpont szökőkútjait is. A Vodafone www.vodapolo.hu honlapját népszerűsíti legújabb kampányával. A vízipólós microsite-ot július 25-én indította a vállalat, az elmúlt 10 nap közel 17.000 látogató kereste fel a honlapot.

Cápauszonyokkal népszerűsíti a Vodafone www.vodapolo.hu vízilabdás honlapját. Az akció egy hosszú távú kampány része, melyet 10 napja indított el a távközlési vállalat. A Vodafone a honlap indulásával egy időben, a Margitszigeten cápa formájú gumicukrokat osztogatott a vízilabda mérkőzésekről távozó nézők között, illetve print és online kampánnyal igyekezett felkelteni a microsite iránt az érdeklődést.

A kampány legújabb elemeként a Vodafone augusztus 1-től cápauszonyokat telepített Budapesten a Deák téri Gödör, valamint a Szeged Pláza és a Győr Pláza szökőkútjaiba. Az ötlet sikerességét jelzi, hogy a www.vodapolo.hu honlapot népszerűsítő cápauszonyok hamar eltűntek a szökőkutakból. A cég természetesen azóta pótolta a népszerű uszonyokat és azok újabb eltűnését elkerülendő az akció végéig őrizteti a szökőkutak ˝ideiglenes lakóit˝.

A Vodafone által elindított vízilabdás microsite-nak az elmúlt tíz napban közel 17.000 látogatója volt. A honlapon nagy sikernek örvend a két játék melyek közül az egyikkel Adidas ajándékcsomagot lehet nyerni, illetve a hírek és Fábián László olimpiai bajnok öttusázó blogja. A naponta többször frissülő hírek és blog folyamatos és exkluzív tájékoztatást ad a férfi és női vízilabda válogatott mindennapjairól. A blogot indulása óta eddig háromezren olvasták.

A Vodafone cápauszonyai augusztus közepéig színesítik a különböző szökőkutakat, majd eltűnnek, hogy egy másik, figyelemfelkeltő akciónak adják át a helyüket. A Vodafone microsite kampányának utolsó akciója augusztus 17-én veszi kezdetét, ekkor Budapest és vidéki nagyvárosok sétálóutcáit varázsolja el a Vodafone.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő