Connect with us

technokrata

Olcsó, zenés csúszkamobil – Motorola ROKR EM25

Kütyük

Olcsó, zenés csúszkamobil – Motorola ROKR EM25

A három új ROKR készülék közül a legalacsonyabb típusjelzésű rendelkezik slider kialakítással.

Az általunk már bemutatott ROKR EM30 candybar, a ROKR EM28 pedig clamshell formát kapott, a harmadik újdonság, a ROKR EM25 pedig szétcsúsztatható kialakítású.

A ROKR EM25-ben ugyanaz a kijelző teljesít szolgálatot, mint a ROKR EM28-ban belül: a mindössze 1,8 colos TFT display 128×160 képpontos felbontású és 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A kamerától sem fogunk éppen hasra esni, lévén, hogy a négyszeres digitális zoomos fényképezőgép modulból hiányzik az autofókusz, felbontása pedig mindössze 1,3 megapixel.

A 90 gramm tömegű telefon alaphelyzetben 101 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 13,9 milliméter vastag. Az energiaellátásról egy 780 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, a maga 490 perces beszélgetési idejével és 330 órás készenlétével. A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) készülék, társaihoz hasonlóan csak GPRS és EDGE támogatást kapott, ezenkívül pedig többek közt a fejlett zenelejátszó funkció, az RDS-es sztereó FM rádió, a 3,5 milliméteres audio csatlakozó és a microSD slot (maximum 2 GB) sem hiányzik belőle. Az FMShare, CrsytalTalk és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis Motorola ROKR EM25 még ebben a negyedévben fel bog bukkanni a kereskedések polcain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp