Connect with us

technokrata

Hivatalos: itt a szuper-vékony Sony Ericsson T700!

Kütyük

Hivatalos: itt a szuper-vékony Sony Ericsson T700!

A Sony Ericsson a vártnál néhány nappal korábban leplezte le legújabb középkategóriás telefonját.

Az eddigiekben Remi fejlesztési kódnevet viselt, és tulajdonképpen a jó öreg Sony Ericsson T610i kései leszármazottjának tekinthető Sony Ericsson T700 egy 104 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 10 milliméter vastag újdonság, mely három színváltozatban készül: Black on Silver, Black on Red és Shining Silver.

A nem túl nagy méretű, mindössze 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixel felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 3,2 megapixeles felbontású CMOS szenzor kapott helyet. A kamera kapcsán említést érdemel még a 3x-os digitális zoom, a Photo fix funkció, illetve a LED-segédfény. Autofókusz sajnos nincs a kamerában.

A kereskedelmi forgalomban valamikor az év utolsó negyedévében debütáló Sony Ericsson T700 belső memóriája 25 MB-os kapacitással bír, és Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. A gyári alapcsomagban egyébként egy 512 MB-os M2 kártya található.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható. Szólnunk kell továbbá a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatásról, a sztereó hangszórókról, a Mega Bass hangzásról, a TrackID szolgáltatásról, az integrált FM rádióról, illetve a telefonhoz járó, annak színével megegyező Bluetooth headsetről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák