Connect with us

technokrata

Pannon: élő mobil TV közvetítés az olimpiáról

Kütyük

Pannon: élő mobil TV közvetítés az olimpiáról

Különleges szolgáltatásokkal, köztük mobil TV közvetítéssel és önálló WAP-os hírportállal készül az ötkarikás játékokra a Pannon.

Az olimpia nem csupán a sportolókat, hanem a szurkolókat is várakozással tölti el: négyévente egy emberként figyel az ország, izgatottan várva az olimpikonjaikkal kapcsolatos legfrissebb híreket, információkat. Az idei évben a Pannon is ringbe száll: a Pannon W@P-on külön oldalak, letölthető tartalmak, valamint élő MobilTV- közvetítés várja a látogatókat.

A Magyarország és az olimpia helyszíne, Peking közötti 6 órás időeltolódásból adódóan a sport számos szerelmese nem, vagy csak korlátozottan tudja majd élőben figyelemmel kísérni a történéseket, ezért a Pannon W@P oldalai augusztus 6-tól folyamatosan frissülő információkat nyújtanak az eseményről, a csapatokról, a versenyzőkről és a küzdelmekről, különös tekintettel természetesen a magyar csapat szereplésére. A fanatikus szurkolók pedig számos egyedi letölthető tartalomból választhatnak, melyek közül kiemelkedik a magyar olimpiai csapat egyes tagjairól, köztük a Pannon által támogatott női kézilabda-csapat tagjairól készült háttérkép-válogatás. Emellett elérhetőek lesznek himnuszok, ismert dalok, zászlók, valamint az olimpia szerelmesei sport témájú játékokban élhetik át a versengés örömét.

Egy kép többet mond ezer szónál, a mozgóképről nem is beszélve. A Pannon ezért augusztus 9-től élő mobil TV közvetítéssel is készül: a szolgáltatás megrendelői telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élő adását és az Eurosport összefoglalóit az olimpia teljes időtartama alatt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle