Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: élő mobil TV közvetítés az olimpiáról

Kütyük

Pannon: élő mobil TV közvetítés az olimpiáról

Különleges szolgáltatásokkal, köztük mobil TV közvetítéssel és önálló WAP-os hírportállal készül az ötkarikás játékokra a Pannon.

Az olimpia nem csupán a sportolókat, hanem a szurkolókat is várakozással tölti el: négyévente egy emberként figyel az ország, izgatottan várva az olimpikonjaikkal kapcsolatos legfrissebb híreket, információkat. Az idei évben a Pannon is ringbe száll: a Pannon W@P-on külön oldalak, letölthető tartalmak, valamint élő MobilTV- közvetítés várja a látogatókat.

A Magyarország és az olimpia helyszíne, Peking közötti 6 órás időeltolódásból adódóan a sport számos szerelmese nem, vagy csak korlátozottan tudja majd élőben figyelemmel kísérni a történéseket, ezért a Pannon W@P oldalai augusztus 6-tól folyamatosan frissülő információkat nyújtanak az eseményről, a csapatokról, a versenyzőkről és a küzdelmekről, különös tekintettel természetesen a magyar csapat szereplésére. A fanatikus szurkolók pedig számos egyedi letölthető tartalomból választhatnak, melyek közül kiemelkedik a magyar olimpiai csapat egyes tagjairól, köztük a Pannon által támogatott női kézilabda-csapat tagjairól készült háttérkép-válogatás. Emellett elérhetőek lesznek himnuszok, ismert dalok, zászlók, valamint az olimpia szerelmesei sport témájú játékokban élhetik át a versengés örömét.

Egy kép többet mond ezer szónál, a mozgóképről nem is beszélve. A Pannon ezért augusztus 9-től élő mobil TV közvetítéssel is készül: a szolgáltatás megrendelői telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élő adását és az Eurosport összefoglalóit az olimpia teljes időtartama alatt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés