Connect with us

technokrata

Motorola ROKR EM28 – zenemobil kagylóformában

Kütyük

Motorola ROKR EM28 – zenemobil kagylóformában

Egy új Motorola zenemobil a clamshell formai kialakítás kedvelőinek.

A keresztségben Motorola ROKR EM28 nevet kapott újdonság egy alaposan lekerekített, szétnyitható mobiltelefon, mely alaphelyzetben 94,4 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 17,4 milliméter vastag, tömege pedig 90 gramm. Az alsó szekcióban elhelyezett egyedi ROKR felirat utal arra, hogy ez egy zenemobil – a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell szétnyitni a telefont, ugyanis a kiegészítő külső kijelző alatt érintésérzékeny gombokat helyeztek el a fejlesztők.

Az 1,2 colos képátlóval rendelkező külső kijelző 96×80 pixeles felbontású, és nem színes, hanem monokróm. Az 1,8 colos belső TFT display 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni és 128×160 pixeles felbontással rendelkezik. A négyszeres digitális zoommal felvértezett (AF nélküli) digitális fényképezőgép modul sem éppen egy felsőkategóriás példány, hiszen felbontása mindössze 1,3 megapixel.

Muzikális téren említést érdemel az MP3, eAAC+ és WMA zenék megszólaltatására képes zenelejátszó, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a 3,5 milliméteres audio csatlakozó, illetve az A2DP profilos Bluetooth 2.0 vezérlő. A rádióadásokat fel lehet venni a telefonnal, ezenkívül pedig újdonság az FMShare funkció, melynek lényege, hogy kedvenc rádióállomásainkat egy egyszerű SMS-ben továbbítani tudjuk barátainknak. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) és GPRS/EDGE kompatibilis Motorola ROKR EM28 belső memóriája microSD kártyákkal bőbíthető, maximum 2 GB-ig. A CrystalTalk hangminőség javító technológiás készülék forgalmazása a harmadik negyedévben fog megkezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák