Connect with us

technokrata

iPhone nano – jön a csodamobil kistesója

Kütyük

iPhone nano – jön a csodamobil kistesója

Először jött az iPhone, aztán az iPhone 3G, hamarosan pedig megérkezhet az iPhone nano.

A nemrégiben debütált iPhone 3G rövid idő alatt óriási karriert futott be, azonban nem kevés olyan vásárló van, aki ugyan szimpatizál az iPhone szolgáltatásaival és kezelhetőségével, azonban magát a készüléket egyszerűen túl nagynak (115,5×62,1×12,3 milliméter) és nehéznek (133 gramm) tartja. Nos, ha minden igaz, akkor rövidesen már ezen vásárló jelöltek is megtalálják majd a számításukat az iPhone kapcsán!

Brit lapértesülések szerint az Apple hamarosan be fogja mutatni az iPhone kisebb méretű testvérmodelljét, mely várhatóan iPhone nano néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Ez az egyelőre ismeretlen specifikációjú újdonság az Egyesült Királyságban 150 fontba, vagyis mintegy 45 ezer forintba fog kerülni pre-paid csomagban, még pedig az O2 szolgáltatónál.

Nem ez egyébként az első iPhone nano pletyka – először tavaly júliusban számoltunk be olyan híradásokról, melyek szerint 2007 utolsó negyedévében kellene megjelennie ennek a készüléknek, amire aztán végülis nem került sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák