Connect with us

Átváltozó billentyűzetes új zenemobil – Motorola ROKR EM30

Kütyük

Átváltozó billentyűzetes új zenemobil – Motorola ROKR EM30

A Motorola ezúttal három új zenemobilt mutatott be.

A triumvirátusból most elsőként a candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező Motorola ROKR EM30-at mutatjuk be Olvasóinknak. Ez a mindössze 10,6 milliméter vastag újdonság 53 milliméter széles és 115 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 100 grammot nyom.

Egyedi megoldás az úgynevezett ModeShift billentyűzet, melynek lényege, hogy az éppen aktuális felhasználási körülményektől függően a billentyűzeten egyszer hagyományos szám/karakter-, máskor pedig dedikált zenelejátszó gombok jelennek meg. Az értelemszerűen zenelejátszásra (MP3, eAAC+, WMA) kihegyezett telefonból természetesen nem hiányozhat az RDS funkciós sztereó FM rádió, az A2DP profilos Bluetooth 2.0 kontroller, illetve a szabványos 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola ROKR EM30 GPRS és EDGE hálózatokban használható, a hangminőség javítására pedig a Motorola már jól ismert CrystalTalk technológiája hivatott. Említést érdemel továbbá a sajnos autofókusz nélküli, nyolcszoros digitális zoomos és 2 megapixeles felbontású (1.600×1.200 képpont) kamera, a microSD kompatibilitás (maximum 8 GB), illetve a 970 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (360 perces beszélgetési idő, 300 órás készenlét). A kereskedelmi forgalmazás várhatóan még ebben a negyedévben meg fog kezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom