Connect with us

technokrata

Vodafone: minden, amit az olcsóbb külföldi mobilozásról tudni kell

Kütyük

Vodafone: minden, amit az olcsóbb külföldi mobilozásról tudni kell

Újabb roaming szolgáltatások a Vodafone-tól – roaming microsite, kedvezmények az Olimpia alatt.

A Vodafone Magyarország elindította speciális roaming oldalát, hogy minden külföldre utazó előfizető könnyen és egyszerűen tájékozódhasson mobiltelefonjának külföldi használatról. A www.vodafone.hu/roaming weboldalon az érdeklődő választ kaphat minden a roaminggal kapcsolatos kérdésére, kezdve attól, hogy mi is pontosan a roaming szolgáltatás, miként használható, milyen tévhitek élnek vele kapcsolatban az ügyfelek körében, egészen a hanghívások, SMS/MMS és internetezés külföldi részletes használatának, díjainak felsorolásáig. A weboldalon ezenkívül hozzáférhető a Vodafone minden információs telefonszáma, illetve a külföldi egyenlegfeltöltés lehetőségeiről is részletes, hasznos információk találhatóak.

A Vodafone ezzel párhuzamosan azt is bejelentette, hogy a Vodafone ügyfelei az Olimpia ideje alatt (2008. augusztus 1. és szeptember 30. között) a Vodafone Passport szolgáltatással Kínában, a China Mobile hálózatán is hazai percdíjaikon beszélhetnek – a kapcsolási díjon felül. Az akció további részletei szintén elérhetőek az új roaming aloldalon, a www.vodafone.hu/microsite/roaming/Olimpia címen.

A Vodafone továbbra is minden olyan kezdeményezést támogat, amely arról szól, hogy az ügyfelei határok és korlátok nélkül mobiltelefonáljanak. Tavaly a hazai piacon elsőként – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkentette roaming tarifáit. Most 2008 augusztus 30-i hatállyal a díjszabás a következőképpen változik az Európai Unió szabályozásával összhangban:

A Vodafone World szolgáltatás hívásindításra és hívásfogadásra vonatkozó díjai az 1. zónában (Eurotarifa):
Hívásindítás preferált és egyéb hálózatokon: 127 forint/perc
Hívásfogadás: 60,9 forint/perc.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp