Connect with us

technokrata

Sony Ericsson T700 a jövő héten

Kütyük

Sony Ericsson T700 a jövő héten

Érkezőben a japán-svéd gyártó legfrissebb középkategóriás telefonja.

Többször is beszámoltunk már arról, hogy a Sony Ericsson hamarosan ki fogja adni a 2003-as T610i kései leszármazottját, melynek eddig csak a fejlesztési kódneve, a Remi volt ismeretes. Most végre kiderült, hogy a készülék milyen végleges típusjelzéssel látja majd meg a napvilágot: a Sony Ericsson G705 társaságában minden valószínűség szerint a jövő hét elején debütáló telefon Sony Ericsson T700 néven jelenik majd meg a kereskedések polcain.

Sony Ericsson T700
A telefon részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a T610 kései leszármazottja a közelmúltban debütált Sony Ericsson W890i-re épül, de nem a Walkman zenemobil sorozatba tartozik.

Az alumínium készülékházat kapott T700 vastagsága nem éri el a 10 millimétert. Az UMTS/HSDPA és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis telefon hátsó részében egy 3,2 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely sajnos fix fókuszos, a 2 colos képátlójú TFT kijelző pedig 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp