Connect with us

technokrata

Őrületes mennyiségű iPhone 3G

Kütyük

Őrületes mennyiségű iPhone 3G

A gyártósorok szinte csak úgy ontják magukból az új iPhone-t.

Apple-höz közelálló források jelentése szerint a vállalat számára az iPhone 3G-t gyártó tajvani Foxconn a napokban tovább bővítette gyártókapacitását, így jelenleg már heti mintegy 800 ezer iPhone 3G-t állít elő. Ugyanezen források aggodalmukat fejezik ki azzal kapcsolatban, hogy a jelentősen megnövekedett mennyiségi elvárások esetlegesen minőségi problémákat okozhatnak. Könnyen kiszámolható, hogy a Foxconn jelenlegi gyártókapacitása mellett egy év alatt több mint 40 millió iPhone 3G készülhet, ami jelentősen meghaladja a korábbi várakozásokat, melyek szerint az iPhone 3G-ből teljes életciklusa alatt mintegy 25 millió darab kerül majd forgalomba.

Emlékezetes, hogy az Apple munkatársai július végén jelentették be, hogy az iPhone 3G augusztus 22-én, pénteken húsz újabb országban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Az sajnos még nem derült ki, hogy pontosan mely országokról van szó, így egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy augusztus végén a magyar T-Mobile is felveszi majd a kínálatába a telefont. (Az Apple weboldalán az iPhone 3G Coming Soon szekcióban jelenleg ötven ország van feltüntetve).

Emlékezetes, hogy az Apple június közepén jelentette be a második generációs iPhone-t, mely július 11-én huszonegy országban debütált, majd pedig ezt követően július 17-én huszonkettedikként Franciaország is csatlakozott az iPhone 3G-t forgalmazó országok közé. A készülék sikeréről sok mindent elárul, hogy a forgalmazás megkezdését követő első három napban világszerte több mint 1 millió darabot adtak el belőle. (Az elsőgenerációs iPhone-ból egy év alatt mintegy 6 millió darabot dobott piacra az Apple.)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp