Connect with us

Elrabolták Talmácsit

Kütyük

Elrabolták Talmácsit

Lába kélt az LG Viewty Talma kiadás óriásplakátjának – a becsületes megtaláló egy LG Viewty Talma kiadást kap ajándékba.

Eltűnt az LG egyik óriásplakátja az M1-es autópálya mellett található állványról. A plakát eltűnését az LG egyik munkatársa vette észre a hétvégén. Az óriásplakáton az elektronikai vállalat LG Viewty Talma különleges kiadásának reklámja volt.

Az M1-es 34-es kilométerénél található óriásplakát állványról tűnt el augusztus 1-jén a 9,8×30 méter méretű, az LG Viewty Talma kiadást reklámozó plakát. Az üzemeltető szakértői szerint nem biztos, hogy az időjárás mozdította el a helyéről az óriásplakátot. Mivel a plakáton Talmácsi Gábor világhírű MotoGP versenyző szerepel, ezért az LG szerint lehetséges, hogy egy rajongó szerette volna megszerezni az életnagyságú képet kedvenc motorbajnokáról.

Mivel az LG számára a plakát nem pusztán anyagi értékkel bír, ezért szeretné azt visszakapni. Annak a becsületes megtalálónak, aki a cég budapesti, Könyves Kálmán körúti székházába visszajuttatja az elveszett plakátot, az LG egy Viewty Talma különleges kiadású kártyafüggetlen mobiltelefont ajándékoz. A telefon értéke körülbelül 100 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom