Connect with us

technokrata

Új ˝csodamobil˝ – 8 megapixel, 3x-os optikai zoom, dupla SIM

Kütyük

Új ˝csodamobil˝ – 8 megapixel, 3x-os optikai zoom, dupla SIM

A kínai fejlesztők egy újabb szupermobillal rukkoltak elő.

Az X908 típusjelzésű és egyelőre ismeretlen gyártmányú készülék elsősorban fényképezésre lett kihegyezve. Kezdjük rögtön az előlapi kiegészítő kamerával, mely nem ám holmi QVGA, vagy VGA felbontással bír, hanem egy valódi 2 megapixeles CMOS szenzor rejtőzik benne. Az már persze más kérdés, hogy a telefonból nem csak a HSDPA, hanem még az UMTS is hiányzik, vagyis az előlapi kamera videótelefonáláshoz biztosan nem használható.

No de térjünk is át gyorsan a hátsó fényképezőgépre! Ennek a kamerának a lelke egy 8 megapixeles képérzékelő, mely nem csak autofókuszt, hanem még háromszoros nagyításra képes optikai zoomot is kapott. Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen kínai megapixel harcos a gyakorlatban milyen minőségű képeket készít!

Az igen csak egyedi billentyűzet felett egy 3 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző kapott helyet, mely elsősorban QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. Említést érdemel továbbá a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, a dupla SIM-slot, a sztereó FM rádió, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás. A készülék egyébként 115 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és 20 milliméter vastag, ára pedig feltehetően töredéke lesz az európai piacokra szánt 8 megapixeles telefonokénak (Samsung i8510, Sony Ericsson C905).Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök