Connect with us

Ingyenes olimpiai hírek SMS-ben és MMS-ben

Kütyük

Ingyenes olimpiai hírek SMS-ben és MMS-ben

Új regisztrálóknak díjmentes olimpiai hírek SMS-ben és multimédiás üzenetben a T-Mobile-nál.

A T-Mobile-osok díjmentesen kaphatják meg SMS-ben, vagy MMS-ben a mobiljukra a legújabb olimpiai híreket, ha augusztusban fizetnek elő a Sport infoSMS, vagy infoMMS kategóriára. A Sport kategóriák előfizetői részletes tájékoztatást, infoSMS-ben azonnali eredményeket és híreket, infoMMS-ben összefoglalókat, valamint magazin jellegű úti beszámolót kapnak az ötkarikás játékokról.

A híreket és információkat a t-zones helyszínen tartózkodó saját tudósítói és fotósai juttatják el a szerkesztőségnek, így a hírszolgáltatásra regisztrálók valóban első kézből értesülhetnek a legfrissebb eredményekről, eseményekről.

A Sport kategória előfizetéséhez a 777-es rövid hívószámra kell a megfelelő kódot elküldeni, attól függően, hogy SMS-ben, vagy MMS-ben igényli-e valaki a híreket. Az infoSMS megrendeléséhez a #SPORT kódot, az infoMMS szolgáltatás megrendeléséhez a #SPORTMMS kódot kell elküldeni a 777-re. A regisztrációs SMS díja 72 forint, és a kedvezményes, egy hónapos kipróbálást követően az infoSMS előfizetéses ügyfelek esetén havi 399, az infoMMS pedig 499 forintba kerül (Dominósok esetén ez a díj 30 naponként értendő). Új előfizetőnek az minősül, aki a regisztrációt megelőző 60 napban nem vette igénybe a szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom