Connect with us

Cseppálló új GPS navigáció

Kütyük

Cseppálló új GPS navigáció

A Garmin bemutatta legújabb navigációs készülékét.

A Garmin nüvi 550 nevezetű újdonság nem csak autós navigációra használható: a fröccsenésálló kivitelű berendezés a gyártó szerint többek közt például csónakban is jó szolgálatot tehet. A kijelző ezúttal nem widescreen kialakítású – a TFT LCD 3,5 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat.

A HotFix funkciónak köszönhetően a Garmin nüvi 550 minden korábbinál gyorsabban képes pozíciót fogni, memóriájában pedig harminchárom nyugat- és kelet-európai ország részletes térképe, illetve további hét ország főbb útvonalakat tartalmazó térképe lelhető fel. A cserélhető akkumulátor egy feltöltéssel maximum nyolc órás használatot tesz lehetővé.

Az akár biciklire is felszerelhető és turistáknak is ideális választást jelentő Garmin nüvi 550 európai debütálására a szeptemberben Németországban megrendezendő IFA szakkiállításon kerül majd sor. A TMC kompatibilis (hazánkban augusztus 1-én indult a szolgáltatás), digitális iránytűs navigátor újdonság kezdőára 400 euró, vagyis mintegy 90-95 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom