Connect with us

technokrata

20 darab 20 forintos mobil a 20-as szolgáltatónál

Kütyük

20 darab 20 forintos mobil a 20-as szolgáltatónál

20 forintért választhatnak 20 készülék közül a Pannonosok.

A Pannon akciójában az új lakossági számlás előfizetést vásárló ügyfelek 20 forintért választhatnak 20 készülék közül 2008. augusztus 5. és szeptember 14. között.

Napjainkban egy mobil készülék már éppúgy hozzátartozik tulajdonosa egyéniségéhez és első pillantásra árulkodik személyiségéről, mint öltözködése vagy frizurája. Az előfizetők a tarifacsomagok percdíjai mellett ezért azt is alaposan megnézik, milyen készüléket vásárolhatnak az adott szolgáltatónál, és hogy azok milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkeznek, valamint természetesen hogy mennyibe kerülnek. A Pannon 2008. augusztus 5. és szeptember 14. között érvényes új akciójában ezért a készülékeké a főszerep: az új lakossági számlás előfizetést vásárlók 20 készülék közül választhatnak, 20 forintért.

A minden igényt kielégítő készülékválasztékból kiemelendő a Samsung E250, mely Magyarországon eddig egyedülálló módon, könnyed és nyárias lime színben lesz kapható a Pannonnál, illetve a Sony Ericsson T280i, melyhez ajándék Bluetooth headset is tartozik – mindez csupán 20 forintért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp