Connect with us

technokrata

Pannon: még olcsóbb lesz a külföldi mobilozás

Kütyük

Pannon: még olcsóbb lesz a külföldi mobilozás

Csökkenő roaming tarifák a Pannonnál is: 2008. augusztus 30-tól tovább csökkennek az EU-n belüli hívásdíjak.

A Pannon az Európai Unió szabályozásával összhangban 2008. augusztus 30-tól alacsonyabb roaming tarifákat kínál ügyfeleinek: az Európai Unió országait, valamint Norvégiát, Liechtensteint és Izlandot is magában foglaló 1-es roaming zóna országaiban a hívásindítás percdíja augusztus végétől bruttó 127,2 forintra, a hívásfogadásé pedig bruttó 60,9 forintra csökken.

A nyaralókra gondolva azonban a Pannon ezt megelőzően is kedvező roaming tarifákat ajánl azoknak az ügyfeleinek, akik szeretnének nyaralásuk alatt is kapcsolatban maradni szeretteikkel: ilyen a korábban már bejelentett Roaming Hazahívó, a Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó csomag.

A 2008. július 1-jén indított és szeptember 1-jéig megrendelhető Roaming Hazahívó szolgáltatás esetében a szolgáltatást megrendelő ügyfelek 30 napon keresztül bruttó 70,80 forintos percdíjért kezdeményezhetnek hívásokat az 1-es roaming zónában, tehát az eddigiekhez képest mintegy 50 százalékkal kedvezőbb díjjal telefonálhatnak a szolgáltatás aktiválásától kezdve 30 napon át. Természetesen augusztus 30-tól kezdődően e szolgáltatás percdíja is csökken majd: aki augusztus 30-án vagy szeptember 1-jén rendeli meg a szolgáltatást, még többet takaríthat meg. A szolgáltatást a számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe, egyszeri bruttó 1.200 forintért.

A Pannon tapasztalata alapján számos kártyás ügyfél nem, vagy csak nagy körültekintéssel használja telefonját külföldön, tartva az előre nem látható telefonköltségektől, illetve attól, hogy egyenlegük a vártnál hamarabb elfogy. Őket célozza a Pannon további két akciós csomagja, a Kártyás és Új Generációs Kártyás ügyfelek számára elérhető Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó. A Roaming Utazó csomag 30 napra bruttó 2.880 forintért vehető igénybe, és ez a keret 20 perc roaming beszélgetést és 20 darab roaming SMS küldését teszi lehetővé. Ezzel szemben a Roaming Nagyutazó csomag bruttó 6.990 forintért 50 percnyi roaming beszélgetést és 50 darab roaming SMS küldésének lehetőségét tartalmazza, szintén 30 napos időtartamra.

A Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó mindhárom roaming zónában, a világ számos országában érvényes, ahol a Pannon roaming szerződéssel rendelkezik és kártyás ügyfelei számára elérhető a barangolás. Elutazás előtt javasolt, hogy az ügyfelek az ügyfélszolgálaton érdeklődjenek arról, hogy az adott országban igénybe vehető-e a szolgáltatás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák