Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: még olcsóbb lesz a külföldi mobilozás

Kütyük

Pannon: még olcsóbb lesz a külföldi mobilozás

Csökkenő roaming tarifák a Pannonnál is: 2008. augusztus 30-tól tovább csökkennek az EU-n belüli hívásdíjak.

A Pannon az Európai Unió szabályozásával összhangban 2008. augusztus 30-tól alacsonyabb roaming tarifákat kínál ügyfeleinek: az Európai Unió országait, valamint Norvégiát, Liechtensteint és Izlandot is magában foglaló 1-es roaming zóna országaiban a hívásindítás percdíja augusztus végétől bruttó 127,2 forintra, a hívásfogadásé pedig bruttó 60,9 forintra csökken.

A nyaralókra gondolva azonban a Pannon ezt megelőzően is kedvező roaming tarifákat ajánl azoknak az ügyfeleinek, akik szeretnének nyaralásuk alatt is kapcsolatban maradni szeretteikkel: ilyen a korábban már bejelentett Roaming Hazahívó, a Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó csomag.

A 2008. július 1-jén indított és szeptember 1-jéig megrendelhető Roaming Hazahívó szolgáltatás esetében a szolgáltatást megrendelő ügyfelek 30 napon keresztül bruttó 70,80 forintos percdíjért kezdeményezhetnek hívásokat az 1-es roaming zónában, tehát az eddigiekhez képest mintegy 50 százalékkal kedvezőbb díjjal telefonálhatnak a szolgáltatás aktiválásától kezdve 30 napon át. Természetesen augusztus 30-tól kezdődően e szolgáltatás percdíja is csökken majd: aki augusztus 30-án vagy szeptember 1-jén rendeli meg a szolgáltatást, még többet takaríthat meg. A szolgáltatást a számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe, egyszeri bruttó 1.200 forintért.

A Pannon tapasztalata alapján számos kártyás ügyfél nem, vagy csak nagy körültekintéssel használja telefonját külföldön, tartva az előre nem látható telefonköltségektől, illetve attól, hogy egyenlegük a vártnál hamarabb elfogy. Őket célozza a Pannon további két akciós csomagja, a Kártyás és Új Generációs Kártyás ügyfelek számára elérhető Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó. A Roaming Utazó csomag 30 napra bruttó 2.880 forintért vehető igénybe, és ez a keret 20 perc roaming beszélgetést és 20 darab roaming SMS küldését teszi lehetővé. Ezzel szemben a Roaming Nagyutazó csomag bruttó 6.990 forintért 50 percnyi roaming beszélgetést és 50 darab roaming SMS küldésének lehetőségét tartalmazza, szintén 30 napos időtartamra.

A Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó mindhárom roaming zónában, a világ számos országában érvényes, ahol a Pannon roaming szerződéssel rendelkezik és kártyás ügyfelei számára elérhető a barangolás. Elutazás előtt javasolt, hogy az ügyfelek az ügyfélszolgálaton érdeklődjenek arról, hogy az adott országban igénybe vehető-e a szolgáltatás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés