Connect with us

Csúcsmobilok kézközelben – új márkabolt nyilt Budapesten

Kütyük

Csúcsmobilok kézközelben – új márkabolt nyilt Budapesten

A méltán népszerű HTC márka megnyitotta első, hivatalos magyarországi bemutatótermét.

Az elmúlt években a PDA, okostelefon piacon az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a HTC volt. Számos népszerű modellt dobtak a piacra, a mikroszámítógépektől (HTC Advantage, HTC Shift), a HSDPA és GPS képes PDA kéziszámítógépekig (HTC Kaiser TyTN II, Touch Cruise, HTC Diamond), és az okostelefonokig (HTC S710, S730, S620, S310).

A Speedshop Kft. a HTC magyarországi hivatalos disztribútora lett. Ezzel egyidőben nyílt meg a HTC márka első és egyetlen hivatalos bemutatóterme a Klapka utca 4. szám alatti Speedshop üzletben. HTC rajongóknak, illetve a HTC készülékeket megismerni kívánó ügyfeleinek külön bemutatófallal szolgál a cég. A most kialakított HTC bemutatófalon az ügyfelek kézközelből ismerhetik meg a készülékeket, technikai specifikációikat, hogy vásárlás előtti döntésüket szabadon, saját tapasztalataikkal hozzák meg.

A HTC bemutatófal célja, még több ügyfél figyelmét ráirányítani a kéziszámítógépek piacán első helyre törő HTC készülékekre, az érintésérzékeny kijelzős, akár ujjal vezérelhető HTC Touch sorozatból kikerülő modellekre, az akár üzleti felhasználásra szánt mikroszámítógépekre, vagy az okostelefonokra.

A kiállított és szabadon kipróbálható HTC készülékek: HTC Shift, HTC Sedna, HTC Touch Diamond, HTC Kaiser, HTC Touch Cruise, HTC Artemis, HTC Touch, HTC Touch Dual, HTC S730, HTC X7510, HTC Pharos.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom