Connect with us

technokrata

Csúcsmobilok kézközelben – új márkabolt nyilt Budapesten

Kütyük

Csúcsmobilok kézközelben – új márkabolt nyilt Budapesten

A méltán népszerű HTC márka megnyitotta első, hivatalos magyarországi bemutatótermét.

Az elmúlt években a PDA, okostelefon piacon az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a HTC volt. Számos népszerű modellt dobtak a piacra, a mikroszámítógépektől (HTC Advantage, HTC Shift), a HSDPA és GPS képes PDA kéziszámítógépekig (HTC Kaiser TyTN II, Touch Cruise, HTC Diamond), és az okostelefonokig (HTC S710, S730, S620, S310).

A Speedshop Kft. a HTC magyarországi hivatalos disztribútora lett. Ezzel egyidőben nyílt meg a HTC márka első és egyetlen hivatalos bemutatóterme a Klapka utca 4. szám alatti Speedshop üzletben. HTC rajongóknak, illetve a HTC készülékeket megismerni kívánó ügyfeleinek külön bemutatófallal szolgál a cég. A most kialakított HTC bemutatófalon az ügyfelek kézközelből ismerhetik meg a készülékeket, technikai specifikációikat, hogy vásárlás előtti döntésüket szabadon, saját tapasztalataikkal hozzák meg.

A HTC bemutatófal célja, még több ügyfél figyelmét ráirányítani a kéziszámítógépek piacán első helyre törő HTC készülékekre, az érintésérzékeny kijelzős, akár ujjal vezérelhető HTC Touch sorozatból kikerülő modellekre, az akár üzleti felhasználásra szánt mikroszámítógépekre, vagy az okostelefonokra.

A kiállított és szabadon kipróbálható HTC készülékek: HTC Shift, HTC Sedna, HTC Touch Diamond, HTC Kaiser, HTC Touch Cruise, HTC Artemis, HTC Touch, HTC Touch Dual, HTC S730, HTC X7510, HTC Pharos.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák