Connect with us

technokrata

Ismét újít a T-Mobile

Kütyük

Ismét újít a T-Mobile

3 GB-os internetcsomag havi 3.900 forintért a T-Mobile-nál.

A T-Mobile 2008. augusztus 1-jétől új, havi 3.900 forintért igénybe vehető 3 GB-os internetcsomagot (Net 3 GB, Domino Net 3 GB és Mobilinternet csomag 3 GB) vezet be, ezzel tovább bővítve internetes díjcsomagválasztékát. A 3 GB-os csomagot előfizetéses és Domino kártyás T-Mobile-osok új, vagy meglévő előfizetés mellé egyaránt igényelhetik.

Az új 3 GB-os csomag a kezdő, vagy alkalomszerűen internetezők számára a legelőnyösebb. A 3.900 forintos havi díjban foglalt 3 GB-nyi adatforgalom közel 630 ezer átlagos (5 Kilobyte-os) szöveges e-mail elküldésére vagy több mint 6 ezer (500 Kilobyte-os) internetoldal megtekintésére elegendő. A T-Mobile az új díjcsomaggal együtt összesen már 6 különböző, számítógépes internetezéshez ajánlott internetcsomagot kínál, így a világhálót ritkábban, rendszeresebben, vagy intenzívebben használók egyaránt megtalálják a számukra legfemegfelelőbbet.

A T-Mobile a választék bővítésén túl akciókkal teszi kedvezőbbé a mobilinternet használatát. A meglévő internetcsomagok valamelyikére legalább 1 éves hűségnyilatkozatot vállaló előfizetők pl. 6 hónapon át fele havi díjjal barangolhatnak a világhálón. A 3 GB-os díjcsomagok esetén tehát hűségnyilatkozat vállalásakor fél éven át mindössze havi 1.950 forintos havi díjat kell fizetni. Az akciós havi díj mellett ráadásul 2 éves hűségnyilatkozat esetén szélessávú internetezésre alkalmas modemek akár 0 forintért kaphatók.

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatát is jelentősen bővíti, a szolgáltató jelenleg 195 településen, a lakosság 60 százaléka számára kínál szélessávú mobilinternetet. A T-Mobile elvárása, hogy a hálózat a lehető legtöbb helyen beltéren, azaz épületen belül is használható legyen, illetve a felhasználók számára a gyors letöltéshez a megfelelő kapacitások rendelkezésre álljanak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek