Connect with us

technokrata

Szuper-olcsó csúszka zenemobil az LG-től

Kütyük

Szuper-olcsó csúszka zenemobil az LG-től

Ezt a készüléket a fiatalabb korosztály képviselőinek szánja a dél-koreai gyártó.

A keresztségben LG KP265 nevet kapott újdonság azoknak készült, akik egy divatos megjelenésű zenemobilt szeretnének vásárolni, de nem feltétlenül kívánnak sokat fizetni érte. A készülék hivatalos listaára 110 euró, vagyis mintegy 25 ezer forint, mely összegért egy alaphelyzetben 96 milliméter hosszú, 45,5 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, szétcsúsztatható kialakítású telefont kapunk.

A kijelző nem különösebben ütős darab, ami ebben az árkategóriában természetesen nem túl meglepő: az 1,8 colos képátlóval rendelkező TFT display 128×160 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők, de ami ennél sokkalta fontosabb, hogy (állítólag) autofókuszt is kapott a kamera.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG KP265 HSDPA, UMTS és EDGE támogatás hiányában egyedül a GPRS adatátvitelt támogatja. Végül, de korántsem utolsó sorban említést érdemel még a fejlett zenelejátszó (MP3/AAC/WMA), a sztereó FM rádió, a microSD bővíthetőség, a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 támogatás, illetve a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek