Connect with us

Hirdetés

technokrata

Módosítani kellett a T-Mobile iPhone 3G reklámját

Kütyük

Módosítani kellett a T-Mobile iPhone 3G reklámját

A magenta szolgáltató eddigi iPhone 3G reklámja nem volt teljesen rendben.

A hamburgi törvényszék arra kötelezte a német T-Mobile-t, hogy változtassa meg az iPhone 3G-vel kapcsolatos reklámját. Történt ugyanis, hogy a Sipgate nevezetű VoIP szolgáltató kifogást emelt az ellen, hogy a T-Mobile az iPhone 3G-hez köthető Complete tarifacsomagokat (öles betűkkel) szabad internet hozzáféréssel, illetve korlátlan adatforgalommal (data flatrate) reklámozza, noha a kisbetűs részben számos megkötés van elrejtve ezzel kapcsolatban.

A Sipgate kifogásolta többek közt, hogy az állítólagos szabad internet hozzáféréssel nincs teljesen összhangban, hogy a Complete tarifacsomagok internet szolgáltatását nem lehet chatelésre (IM), illetve telefonálásra (VoIP) használni, illetve, hogy amennyiben valaki túllépi a díjcsomagjába foglalt, maximum néhány GB-os adatmennyiséget, a mobil net sebessége ISDN szintre esik vissza.

Tény, ami tény, a Complete M (49 eurós havidíj) előfizetők 300 MB, a Complete L (69 eurós havidíj) előfizetők 1 GB, a Complete XL (89 eurós havidíj) előfizetők pedig az 5 GB-os adatforgalmat átlépve 64 Kbit/s-ra korlátozott letöltési sebességet, illetve 16 Kbit/s-ra csökkentet feltöltési sávszélességet kapnak. Mit is mondhatnék még? Kíváncsian várom a T-Mobile hazai iPhone 3G projektjét!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés