Connect with us

technokrata

Módosítani kellett a T-Mobile iPhone 3G reklámját

Kütyük

Módosítani kellett a T-Mobile iPhone 3G reklámját

A magenta szolgáltató eddigi iPhone 3G reklámja nem volt teljesen rendben.

A hamburgi törvényszék arra kötelezte a német T-Mobile-t, hogy változtassa meg az iPhone 3G-vel kapcsolatos reklámját. Történt ugyanis, hogy a Sipgate nevezetű VoIP szolgáltató kifogást emelt az ellen, hogy a T-Mobile az iPhone 3G-hez köthető Complete tarifacsomagokat (öles betűkkel) szabad internet hozzáféréssel, illetve korlátlan adatforgalommal (data flatrate) reklámozza, noha a kisbetűs részben számos megkötés van elrejtve ezzel kapcsolatban.

A Sipgate kifogásolta többek közt, hogy az állítólagos szabad internet hozzáféréssel nincs teljesen összhangban, hogy a Complete tarifacsomagok internet szolgáltatását nem lehet chatelésre (IM), illetve telefonálásra (VoIP) használni, illetve, hogy amennyiben valaki túllépi a díjcsomagjába foglalt, maximum néhány GB-os adatmennyiséget, a mobil net sebessége ISDN szintre esik vissza.

Tény, ami tény, a Complete M (49 eurós havidíj) előfizetők 300 MB, a Complete L (69 eurós havidíj) előfizetők 1 GB, a Complete XL (89 eurós havidíj) előfizetők pedig az 5 GB-os adatforgalmat átlépve 64 Kbit/s-ra korlátozott letöltési sebességet, illetve 16 Kbit/s-ra csökkentet feltöltési sávszélességet kapnak. Mit is mondhatnék még? Kíváncsian várom a T-Mobile hazai iPhone 3G projektjét!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek