Connect with us

Hirdetés

technokrata

Másfél hét múlva jönnek az új Sony Ericsson mobilok

Kütyük

Másfél hét múlva jönnek az új Sony Ericsson mobilok

Már nem kell sokat várnunk a vállalat legújabb termékbemutató sajtórendezvényére.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson júniusban, majd pedig júliusban is bejelentett néhány új telefont, és nem lesz ez másképp augusztusban sem. Jól értesült források szerint a japán-svéd gyártó egész konkrétan augusztus 11-én rántja majd le a leplet legújabb fejlesztéseiről. Minden jel arra mutat, hogy ekkor debütál majd a 2003-as Sony Ericsson T610 kései leszármazottja, mely jelenleg Remi kódnevet visel magán, illetve ugyanekkor érkezik majd a Sony Ericsson G705 is.

Sony Ericsson Remi
A telefon részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a T610 kései leszármazottja a közelmúltban debütált Sony Ericsson W890i-re épül, de nem a Walkman zenemobil sorozatba tartozik.

Az alumínium készülékházat kapott Remi vastagsága nem éri el a 10 millimétert. Az UMTS/HSDPA és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis telefon hátsó részében egy 3,2 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely sajnos fix fókuszos, a 2 colos képátlójú TFT kijelző pedig 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Sony Ericsson G705
A Sony Ericsson G705 nem más, mint egy a középkategóriás sliderphone-ok piacán hadrendbe állítandó újdonság. A februárban debütált G termékcsalád korábbi tagjaitól (G700, G900) eltérően ezúttal nem egy UIQ, hanem egy Java alapú készülékhez van szerencsénk.

Az újdonság hátsó részében egy 3 megapixeles felbontású kamera található, mely LED-vakut igen, autofókuszt viszont sajnos nem kapott. A 3G és Wi-Fi kompatibilis Sony Ericsson G705-ben integrált GPS-vevő is van, a 2,4 colos TFT kijelző pedig jó szokás szerint QVGA (320×240 pixel) felbontású. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés