Connect with us

technokrata

Menetel előre a Samsung Mobile

Kütyük

Menetel előre a Samsung Mobile

A dél-koreai gyártó többek közt az USA-ban is nagy sikerrel forgalmazza mobiljait.

A Samsung bejelentette, hogy mióta megjelent az Egyesült Államok mobiltelefon piacán, ami egész pontosan tizenegy esztendeje történt, szóval azóta már több mint 150 millió készüléket adott el az USA-ban.

Mint ismeretes, az amerikai mobilpiac nagyon eltér az európaitól, hiszen például az amerikai mobilosok szinte alig küldenek egymásnak SMS-eket, illetve a világ ezen részén messze nem a Nokia az elsőszámú mobilgyártó. Az USA-ban mind a mai napig a Motorola a legnagyobb mobilcég, mely vállalat jelenleg mintegy 25,6 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik. Ezt követően a Samsung található a második helyen, a maga 22,1 százalékos piacrészével.

A Samsung leginkább a low-end és középkategóriás mobiljai révén sikeres az Egyesült Államokban, de ezenkívül az olyan felsőkategóriás készülékei is kedveltek, mint amilyen például az érintőkijelzős Instinct. A világpiacon a Nokia után jelenleg a második pozícióban lévő Samsung abban bízik, hogy az elkövetkezendő tizenkét hónapban mintegy 30 millió telefont tud majd eladni az amerikai vásárlóknak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek