Connect with us

technokrata

Nyomulnak az érintőkijelzős mobilok

Kütyük

Nyomulnak az érintőkijelzős mobilok

Az LG eddig 7 millió érintőkijelzős telefont értékesített világszerte.

Az LG Electronics továbbra is vezető szerepet játszik az érintőkijelzős telefonok piacán, melyek hamarosan a csúcskategóriás mobilpiac domináns szereplőivé fognak válni. A cég jelentése szerint világszerte összesen 7 millió darab érintőképernyős LG telefon talált gazdára 2008 második negyedévének végéig. Mindez komoly sikernek számít, hiszen az LG mindössze öt negyedévvel ezelőtt mutatta be első érintőpaneles telefonját, az LG Prada-t.

Az LG érintésalapú technológiával rendelkező mobiljai közül a profi kamerával ellátott LG Viewty bizonyult a legsikeresebbnek, melyből több mint 2 millió darabot értékesítettek eddig. Az LG Viewty sikere a készülék 5 megapixeles kamerájában és könnyen kezelhető érintőképernyőjében rejlik, mellyel tetszés szerint szerkeszthetjük fotóinkat. Az LG Prada szintén nagyon kelendő volt, noha a készülék felső árkategóriás.

Az érintőképernyős telefonok iránti növekvő kereslet meghatározó tényező volt az LG nyereségének növekedésében. A 7 millió értékesített érintőképernyős telefon átlagára 530 amerikai dollár volt készülékenként. Fontos kiemelni, hogy az LG sikerében nagy szerepet játszottak a prémium kategóriás modellek, köztük a Viewty, a Voyager (csak Amerikában forgalmazott) és a Venus (KF600 Európában) jelentős eladásai Európában és Észak-Amerikában. A KF600-ból 1,6 millió, a Voyagerből 1,3 millió példányt adtak el máig.

Az egyre nagyobb számban értékesített érintőképernyős telefonok az LG márkaértékének erősítésében is fontos szerepet játszanak. Egy nem-segített márkaismertséget vizsgáló kutatás szerint a cég márkaismertsége az Egyesült Királyságban 2007-re 91,4 százalékra nőtt a 2005-ös 80 százalékról. Az Egyesült Államokban a cég márkaismertsége 83,1 százalékra nőtt a két évvel korábbi 65,1 százalékról.

˝Igazi úttörőnek számítunk az érintőképernyős telefonok világában, mivel összesen 49 megoldást szabadalmaztattunk az LG Prada telefon fejlesztése során˝ – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company vezetője. ˝A kezdetek óta arra törekszünk, hogy telefonjaink rendkívül könnyen kezelhetőek legyenek, ezernyi funkciójuk ellenére is. Ennek köszönhetőek érintőképernyős készülékeink nagy sikerei. Kutatásaink segítségével folyamatosan lépést tartunk az érintőképernyős telefonok egyre növekvő piacán annak érdekében, hogy még az eddiginél is innovatívabb telefonokat alkothassunk vásárlóinknak˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd