Connect with us

technokrata

T-Mobile: csak semmi dopping!

Kütyük

T-Mobile: csak semmi dopping!

A T-Mobile a fair play elkötelezett híve.

A T-Mobile, mint a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú főtámogatója erős erkölcsi aggályait fejezi ki a MOB illetékes testületének azon döntése kapcsán, melynek eredményeként az athéni súlyos doppingvétsége miatt két évre eltiltott Fazekas Róbert a pekingi olimpiai játékokra utazó magyar küldöttség tagja lett.

A Magyar Olimpiai Csapatot – elődeivel együtt – immár másfél évtizede támogató T-Mobile szerint Fazekas Róbert nem méltó arra, hogy a nemzeti színeket képviselje, mert vétsége és annak súlya nem csupán olimpiai aranyérmének elvesztéséhez vezetett, hanem a magyar sport, közvetve pedig az egész ország tekintélyét csorbította. A T-Mobile véleménye szerint sportolóként nem állítható példaképként a sportszerető közönség és az ifjúság elé. A nehezen helyreállítható erkölcsi károkat nem feledtetheti, legfeljebb csak enyhítheti, hogy Fazekas letöltötte eltiltásának éveit, és az utolsó lehetőséget kihasználva teljesítette az olimpiai kiküldetési szintet.

A T-Mobile közleményéből kiderül, hogy a mobil szolgáltató bízik abban, hogy a pekingi olimpiára kizárólag olyan magyar sportolók utaznak el, akiknek tiszta a lelkiismerete és akik tiszteletben tartják az Olimpiai Chartában foglaltakat, valamint a fair play írott és íratlan szabályait. Az operátor múlt heti olimpiai sajtótájékoztatóján egyébként Winkler János, a T-Mobile hazai vezetője kijelentette, hogy a T-Mobile egészen addig marad támogatója az olimpiai csapatnak, amíg annak akár egyetlen tagjáról is kiderül, hogy doppingszereket használ. A T-Mobile a rendezvényen minden sportolónak egy-egy pendrive-ot ajándékozott, melyekre rámásolták az aktuális doppingszabályzatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd