Connect with us

T-Mobile: csak semmi dopping!

Kütyük

T-Mobile: csak semmi dopping!

A T-Mobile a fair play elkötelezett híve.

A T-Mobile, mint a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú főtámogatója erős erkölcsi aggályait fejezi ki a MOB illetékes testületének azon döntése kapcsán, melynek eredményeként az athéni súlyos doppingvétsége miatt két évre eltiltott Fazekas Róbert a pekingi olimpiai játékokra utazó magyar küldöttség tagja lett.

A Magyar Olimpiai Csapatot – elődeivel együtt – immár másfél évtizede támogató T-Mobile szerint Fazekas Róbert nem méltó arra, hogy a nemzeti színeket képviselje, mert vétsége és annak súlya nem csupán olimpiai aranyérmének elvesztéséhez vezetett, hanem a magyar sport, közvetve pedig az egész ország tekintélyét csorbította. A T-Mobile véleménye szerint sportolóként nem állítható példaképként a sportszerető közönség és az ifjúság elé. A nehezen helyreállítható erkölcsi károkat nem feledtetheti, legfeljebb csak enyhítheti, hogy Fazekas letöltötte eltiltásának éveit, és az utolsó lehetőséget kihasználva teljesítette az olimpiai kiküldetési szintet.

A T-Mobile közleményéből kiderül, hogy a mobil szolgáltató bízik abban, hogy a pekingi olimpiára kizárólag olyan magyar sportolók utaznak el, akiknek tiszta a lelkiismerete és akik tiszteletben tartják az Olimpiai Chartában foglaltakat, valamint a fair play írott és íratlan szabályait. Az operátor múlt heti olimpiai sajtótájékoztatóján egyébként Winkler János, a T-Mobile hazai vezetője kijelentette, hogy a T-Mobile egészen addig marad támogatója az olimpiai csapatnak, amíg annak akár egyetlen tagjáról is kiderül, hogy doppingszereket használ. A T-Mobile a rendezvényen minden sportolónak egy-egy pendrive-ot ajándékozott, melyekre rámásolták az aktuális doppingszabályzatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő