Connect with us

Hirdetés

technokrata

N-Gage: újabb Nokia mobilokon is

Kütyük

N-Gage: újabb Nokia mobilokon is

A Nokia egyre nagyobb lendülettel tolja az N-Gage platform szekerét.

A Nokia immár közel egy éve bejelentett és nemrégiben el is indított újgenerációs N-Gage játék szolgáltatása az eddigiekben a Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N95 és Nokia N95 8GB készülékeken volt elérhető, mostantól viszont már a Nokia XpressMusic, Nokia N78 és Nokia N96 modellek is felkerültek a támogatott készülékek listájára. A finn vállalat a közeljövőben várhatóan a Nokia N73, Nokia N93 és Nokia N93i tulajdonosok számára is elérhetővé fogja tenni az N-Gage-t.

Az új mobiljáték szolgáltatással az összes N-Gage játékot ingyenesen kipróbálhatjuk. Ha egy játék megtetszik, akkor azt egy készülékkel, vagy PC-vel kényelmesen letölthetjük és megvásárolhatjuk, és már folytathatjuk is a játékot. Az élményt másokkal is megoszthatjuk, ha az N-Gage arénában kapcsolatba lépünk barátainkkal, kihívjuk egy játékra a világszerte játszó többi játékost, és részt veszünk a közösségi programokban.

Az N-Gage játékok javasolt ára az N-Gage áruházban helyi adók nélkül 6 és 10 euró között mozog, és hitelkártyával, vagy – amennyiben lehetséges – a szolgáltatói számlákkal együtt fizethetünk értük. A szolgáltatói számlázásra több mint 20 országban nyílik lehetőség, míg a hitelkártyás fizetés világszerte elérhető. Emellett alacsony áron napi és heti játékjogokhoz is hozzá lehet jutni, és vásárlás előtt az összes játék ingyenesen kipróbálható. Ráadásul akár a hálózaton keresztül, akár az Internetről töltjük le a játékokat, a játékgyűjteményünk kezelése a számítógépes mentést és szinkronizálást végző alkalmazásnak köszönhetően pofonegyszerű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés