Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ragyogó kijelzős új Sharp kagylómobil

Kütyük

Ragyogó kijelzős új Sharp kagylómobil

Egy mindenképpen egyedi mobiltelefon, a Sharp tálalásában.

A Sharp SX862 egy elsősorban az ázsiai piacokra szánt készülék, azonban mivel meg van az esélye, hogy hazánkba is eljut, érdemes egy kicsit foglalkozni vele. Ahogy azt már a Sharptól megszokhattuk, a telefonba szerelt belső kijelző pestiesen szólva nem semmi: a 3,2 colos Aquos TFT panel 854×480 pixel és 262 ezer színárnyalat büszke birtokosa, így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a vizuális megjelenítés nem lesz darabos. A kiegészítő külső kijelző egyébként nem különösebben érdekes, hiszen ez egy parányi méretű, mindössze 60×32 pixeles display.

A széthajtható és egyben elforgatható kialakítást kapott Sharp SX862 egész pontosan 120 grammot nyom a mérlegen, csukott helyzetben pedig 110 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 18 milliméter vastag (tehát nem kicsi). Az autofókuszos digitális fényképezőgép modulban egy 3 megapixeles CMOS szenzor található, melyről a gyártó nem kevesebbet állít, mint hogy még a rivális gyártók 5 megapixeles mobil kameráival is könnyedén felveszi a versenyt. Említést érdemel továbbá a nagy fényerejű LED-segédfény, illetve a VGA (640×480 pixel) felbontású videófelvevő.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban egyaránt használható, Bluetooth 2.0 kompatibilis, Wi-Fi azonban nincs benne. Az 50 MB-os integrált memória microSD kártyákkal egyszerűen bővíthető, ezenkívül pedig szólnunk kell még a maximum 3,5 órás beszélgetési időről, az optimális esetben 14 napos készenlétről, a 750 férőhelyes telefonkönyvről, illetve az MP3/MP4 lejátszóról. A sztereó FM rádiót és GPS-t sajnos nélkülöző Sharp SX862 fekete és ezüst változatban készül, kártyafüggetlen ára pedig mintegy 100 ezer forint körül mozog. Korántsem tucatmobil, az már egyszer biztos!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés