Connect with us

technokrata

Összefér a thaiföldi út és a playstation

Kütyük

Összefér a thaiföldi út és a playstation

Bővült a Depo.hu termékkínálata.

Új kategóriákkal bővítette kínálatát a korábban főként elektronikai termékeket forgalmazó Depo.hu. A látogatók ezentúl többek között ruházati termékeket, bútorokat, kerti szerszámokat és utazási ajánlatokat is találnak az online piactéren.

Akár a nyaralás teljes megtervezéséhez is segítséget nyújt ezentúl a Depo.hu, amely jelentősen bővítette kínálatát. Az oldal egyik új kategóriájában ugyanis utazási ajánlatok között böngészhetnek a látogatók – Visegrádtól Thaiföldig, háromtól akár öt csillagos szállodákig. Az úti cél kiválasztása után a Ruházat és kiegészítők között a szükséges sportruházatot vagy felszerelést is megtalálhatják. Az online piactéren így az eddig megszokott elektronikai cikkektől teljesen eltérő jellegű termékeket is kereshetnek az internetezők.

Az oldal üzemeltetői azonban nem csak a nyaralókra gondoltak. Újdonság például a Kert rovat, ahol a kisgépektől a kerti tó kialakításához szükséges eszközökig terjed a kínálat. A Wellness kategóriában szépségápolási termékek mellett masszírozó gépeket találhatnak a látogatók, a Kultúra rovat alkategóriáiban pedig egyaránt fellelhetők a szépirodalmi könyvek és a zenei DVD-k.

Folytatódik a bővítés
Tavaly decemberben vett fel kínálatába a Depo.hu először olyan termékeket, amelyek nem kötődtek a műszaki cikkekhez. Akkor hozták létre az Erotika és a Bor rovatot – ez utóbbi mostantól az Élelmiszer kategória alatt található meg. Az oldal üzemeltetői azonban a most elindított új kategóriák mellett további bővítést is terveznek. Hamarosan megtelik tartalommal a Military&Outdoor, az Óra-Ékszer és a Babavilág is.

„Mintegy 10 ezer terméket találnak az internetezők az új kategóriákban, de szeretnénk a kínálatot folyamatosan növelni. A bővítés elsődleges célja, hogy a látogatók most már ne csak az elektronikai cikkeket szerezhessék be egy helyről, hanem minden online vásárlásukat kényelmesen, egy oldalon keresztül bonyolíthassák le” – mondta Szabari László, a Depo üzletág vezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd