Connect with us

Összefér a thaiföldi út és a playstation

Kütyük

Összefér a thaiföldi út és a playstation

Bővült a Depo.hu termékkínálata.

Új kategóriákkal bővítette kínálatát a korábban főként elektronikai termékeket forgalmazó Depo.hu. A látogatók ezentúl többek között ruházati termékeket, bútorokat, kerti szerszámokat és utazási ajánlatokat is találnak az online piactéren.

Akár a nyaralás teljes megtervezéséhez is segítséget nyújt ezentúl a Depo.hu, amely jelentősen bővítette kínálatát. Az oldal egyik új kategóriájában ugyanis utazási ajánlatok között böngészhetnek a látogatók – Visegrádtól Thaiföldig, háromtól akár öt csillagos szállodákig. Az úti cél kiválasztása után a Ruházat és kiegészítők között a szükséges sportruházatot vagy felszerelést is megtalálhatják. Az online piactéren így az eddig megszokott elektronikai cikkektől teljesen eltérő jellegű termékeket is kereshetnek az internetezők.

Az oldal üzemeltetői azonban nem csak a nyaralókra gondoltak. Újdonság például a Kert rovat, ahol a kisgépektől a kerti tó kialakításához szükséges eszközökig terjed a kínálat. A Wellness kategóriában szépségápolási termékek mellett masszírozó gépeket találhatnak a látogatók, a Kultúra rovat alkategóriáiban pedig egyaránt fellelhetők a szépirodalmi könyvek és a zenei DVD-k.

Folytatódik a bővítés
Tavaly decemberben vett fel kínálatába a Depo.hu először olyan termékeket, amelyek nem kötődtek a műszaki cikkekhez. Akkor hozták létre az Erotika és a Bor rovatot – ez utóbbi mostantól az Élelmiszer kategória alatt található meg. Az oldal üzemeltetői azonban a most elindított új kategóriák mellett további bővítést is terveznek. Hamarosan megtelik tartalommal a Military&Outdoor, az Óra-Ékszer és a Babavilág is.

„Mintegy 10 ezer terméket találnak az internetezők az új kategóriákban, de szeretnénk a kínálatot folyamatosan növelni. A bővítés elsődleges célja, hogy a látogatók most már ne csak az elektronikai cikkeket szerezhessék be egy helyről, hanem minden online vásárlásukat kényelmesen, egy oldalon keresztül bonyolíthassák le” – mondta Szabari László, a Depo üzletág vezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő