Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olimpia a világhálón

Kütyük

Olimpia a világhálón

2200 órányi élő közvetítés 25 sportágról.

A Sun Microsystems biztosítja az NBC Universal tévétársaság olimpiai weboldalának (NBCOlympics.com) technológiai platformját az augusztus 8-24. között megrendezendő 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokon.

A Sun nagy teljesítményű, ökogazdaságos rendszereinek köszönhetően az élő webes közvetítések mellett, a már lezajlott események videó-archívuma, blogok, valós idejű chatelés, a sportolók profiljai, és sok egyéb különleges szolgáltatás is elérhető lesz. Az olimpia szurkolói összesen 25 sportág mintegy 2200 órányi élő közvetítését kísérhetik figyelemmel a szélessávú olimpiai videocsatornán.

Az NBCOlympics.com webhely nagyon gyorsan képes alkalmazkodni a sportbarátok millióinak igényeihez annak érdekében, hogy nyomon követhessék a legfrissebb eseményeket és eredményeket az interneten.

Az NBCOlympics.com oldal lelkét 160 Sun Fire X4450 és Sun Fire X4150 típusú szerver alkotja. Ezek az x64 architektúrájú, négymagos Intel Xenon alapú szerverek nemcsak világklasszis teljesítményükről ismertek, hanem nagy számolási és tárolási kapacitásuk mellé kis helyigény, valamint piacon elérhető legjobb energiahatékonyság is társul. Az előkészületek és a játékok során a Sun Services elvégzi a berendezések üzembe helyezését, illetve mérnök-szakértői és támogatási szolgáltatást nyújt az NBCOlympics.com számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés