Connect with us

technokrata

iPhone 3G – augusztustól további 20 országban!

Kütyük

iPhone 3G – augusztustól további 20 országban!

Az Apple új mobiltelefonja tovább folytatja világhódító útját.

Az Apple munkatársai bejelentették, hogy a rövid idő alatt óriási sikereket elért iPhone 3G augusztus 22-én, pénteken húsz újabb országban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mely országokról van szó, így egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy augusztus végén a magyar T-Mobile is felveszi majd a kínálatába a telefont. (Az Apple weboldalán az iPhone 3G Coming Soon szekcióban jelenleg ötven ország van feltüntetve).

Emlékezetes, hogy az Apple június közepén jelentette be a második generációs iPhone-t, mely július 11-én huszonegy országban debütált, majd pedig ezt követően július 17-én huszonkettedikként Franciaország is csatlakozott az iPhone 3G-t forgalmazó országok közé. A készülék sikeréről sok mindent elárul, hogy a forgalmazás megkezdését követő első három napban világszerte több mint 1 millió darabot adtak el belőle.

Az Apple-nek egyébként jelentősen növelnie kell az iPhone 3G gyártókapacitását, hiszen Európában már az összes ilyen telefont eladták, az Egyesült Államokban pedig csak körülbelül minden tizedik kereskedésben kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd