Connect with us

ECDL tanfolyam – már akár online is

Kütyük

ECDL tanfolyam – már akár online is

Informatikai ismeretek a világhálón keresztül.

Az ECDL tananyaggal megszerezhető számítógépes tudás ma már alapkövetelménynek számít a legtöbb munkakör betöltéséhez. Az Eduwebbel kötött együttműködésnek köszönhetően ma már a hagyományos tanfolyamoknál gyorsabban és olcsóbban sajátíthatják el az alapvető és haladó szintű informatikai ismereteket a nexONEDU e-learning oktatóközpontjának hallgatói.

A Nexon akkreditált oktatási központjában (nexONEDU) a tanfolyam az interneten keresztül, e-learning képzés formájában is elvégezhető. „E képzések egyfelől rugalmasan, a tanuló időbeosztásának megfelelően végezhetők el, másfelől animációs bemutatókkal és interaktív szimulációkkal segítik a tananyagok elsajátítását” – mondta Angyal Gábor, a Nexon e-learning tanácsadója.

A Nexon még ebben az évben szeretne legalább ezer ECDL tanfolyamot értékesíteni, terveit arra alapozva, hogy a vállalatok többsége már felismerte az informatikailag képzett munkaerő szükségességét. Az ilyen jellegű képzések fontosságát támasztja alá az Neumann János Számítógép-tudományi Társaság kutatása is, mely szerint egy munkavállaló számítógép-felhasználói ismereteinek fejlesztésével egy munkáltató átlagosan évente mintegy 126 ezer forintot takaríthat meg.

Mivel a Nexon vezetősége hisz abban, hogy rohamosan nő az igény az e-learning képzések iránt, további partnerkapcsolatokat kívánnak kiépíteni olyan cégekkel, amelyek korszerű e-learning tananyagokat fejlesztenek. A cég együttműködési lehetőséget ajánl olyan oktatási intézményeknek, melyek maguk nem rendelkeznek az e-learning tanfolyamok lebonyolításához szükséges informatikai infrastruktúrával, de tanfolyamaikat e-learning tanagyagokkal kívánják színesíteni – azaz kevert képzési kínálattal jelennének meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő