Connect with us

technokrata

ECDL tanfolyam – már akár online is

Kütyük

ECDL tanfolyam – már akár online is

Informatikai ismeretek a világhálón keresztül.

Az ECDL tananyaggal megszerezhető számítógépes tudás ma már alapkövetelménynek számít a legtöbb munkakör betöltéséhez. Az Eduwebbel kötött együttműködésnek köszönhetően ma már a hagyományos tanfolyamoknál gyorsabban és olcsóbban sajátíthatják el az alapvető és haladó szintű informatikai ismereteket a nexONEDU e-learning oktatóközpontjának hallgatói.

A Nexon akkreditált oktatási központjában (nexONEDU) a tanfolyam az interneten keresztül, e-learning képzés formájában is elvégezhető. „E képzések egyfelől rugalmasan, a tanuló időbeosztásának megfelelően végezhetők el, másfelől animációs bemutatókkal és interaktív szimulációkkal segítik a tananyagok elsajátítását” – mondta Angyal Gábor, a Nexon e-learning tanácsadója.

A Nexon még ebben az évben szeretne legalább ezer ECDL tanfolyamot értékesíteni, terveit arra alapozva, hogy a vállalatok többsége már felismerte az informatikailag képzett munkaerő szükségességét. Az ilyen jellegű képzések fontosságát támasztja alá az Neumann János Számítógép-tudományi Társaság kutatása is, mely szerint egy munkavállaló számítógép-felhasználói ismereteinek fejlesztésével egy munkáltató átlagosan évente mintegy 126 ezer forintot takaríthat meg.

Mivel a Nexon vezetősége hisz abban, hogy rohamosan nő az igény az e-learning képzések iránt, további partnerkapcsolatokat kívánnak kiépíteni olyan cégekkel, amelyek korszerű e-learning tananyagokat fejlesztenek. A cég együttműködési lehetőséget ajánl olyan oktatási intézményeknek, melyek maguk nem rendelkeznek az e-learning tanfolyamok lebonyolításához szükséges informatikai infrastruktúrával, de tanfolyamaikat e-learning tanagyagokkal kívánják színesíteni – azaz kevert képzési kínálattal jelennének meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd