Connect with us

technokrata

Hivatalos: Sony Ericsson W902 – 5 megapixeles csúcs Walkman

Kütyük

Hivatalos: Sony Ericsson W902 – 5 megapixeles csúcs Walkman

A Sony Ericsson hivatalosan is bejelentette új high-end zenemobilját.

A keresztségben Sony Ericsson W902 nevet kapott készülék tulajdonképpen nem más, mint a közelmúltban debütált Sony Ericsson C902 (Cyber-shot) nem fotózásra, hanem zenelejátszásra kihegyezett, Walkman besorolású testvérmodellje. Ennek megfelelően maradt a candybar forma: az egész pontosan 99,8 gramm tömegű újdonság 110 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 11,7 milliméter vastag.

Lényeg a lényeg, vagyis hogy a Sony Ericsson végre egy olyan Walkman telefonnal rukkolt elő, melyben nem egy futottak még kategóriába sorolható digitális fényképezőgép modul található. A Sony Ericsson W902 hátfalába szerelt kamera lelke egy 5 millió képpontot számláló CMOS szenzor, ezenkívül pedig említést érdemel még az autofókusz funkció, a LED-vaku, a tizenhatszoros nagyításra képes digitális zoom, a BestPic funkció, illetve a képstabilizátor.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA hálózatokban is minden további nélkül használható, ezenkívül pedig természetesen Bluetooth 2.0 (A2DP) is került bele. A belső memória kapacitása 25 MB, ami Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető (8 GB-os kártya az alapcsomagban). A QVGA (320×240 pixel) felbontású és 2,2 colos képátlójú TFT kijelző 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, ezenkívül pedig szólnunk kell még a sztereó FM rádióról, a mozgásszenzorral irányítható zenelejátszóról (MP3/AAC), a TrackID funkcióról, a maximum 9 órás beszélgetési időről, illetve a mintegy 380 órás készenlétről.

A kereskedelmi forgalomban valamikor a negyedik negyedévben debütáló Sony Ericsson W902 három változatban fog készülni: Volcanic Black (fekete), Winde Red (vörös) és Earth Green (zöld). A telefon mellett többek közt egy prémium kategóriás, HPM-77-es fülhallgatót is találunk majd a dobozban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek