Connect with us

technokrata

Heten, mint a gonoszok

Kütyük

Heten, mint a gonoszok

A Sony Ericsson legújabb tartozékai gondoskodnak arról, hogy kedvenc zenéinket egyszerűen és jó minőségben játszhassuk le mobilunkon.

A Sony Ericsson a mai napon három új hangszórót jelentett be: ezek az MBS-200, az MBS-400 és az MPS-100. Segítségükkel már nem csak egyedül hallgathatjuk kedvenc zenéinket. A Sony Ericsson a fentiekkel együtt jelenteti meg három új headsetjét, a HBH-IS800-at, a HPM-88-at és a HPM-66-ot, melyek szintén a lehető legjobb minőségű zenehallgatást teszik lehetővé.

˝Mindenki szereti megosztani másokkal kedvenc zenéit, főleg, ha azok kiváló minőségben szólalnak meg˝ – mondta Jacob Sten, a Sony Ericsson Tartozékok Divíziójának vezetője. ˝A zene áthatja életünket, legyünk autóban, buliban, vagy munkahelyünkön, ahol éppen rádiót hallgatunk. Olyan tartozékokat alkottunk meg, melyek a hosszú üzemelési idő, a kristálytiszta hang és a páratlan formatervezésnek köszönhetően minden vásárlói igényt kielégítenek. Bármilyen formában is szeretnék a vásárlók élvezni a zenét, tartozékaink bárhol, bármikor a kényelmüket szolgálják˝.

Az MBS-200 típusú kábel nélküli hangszórókat használva gyakorlatilag bárhol hallgathatjuk kedvenc zenéinket. A stream funkció és a Bluetooth segítségével streamen keresztül hallgathatunk zenét, mely automatikusan elnémul, amint bejövő hívást jelez a készülék. Akik ennél erőteljesebb hangzást szeretnének, azok számára a két hangszóróval felszerelt MBS-400 az ideális választás, melynek segítségével kiváló minőségű sztereó hangzást élhetünk át, bárhol is járunk.

A kábel nélküli zenehallgatás egyszerűen megoldható a HBH-IS800 típusú vezeték nélküli sztereó headsettel, mely elsősorban parányi méreteiről ismerszik meg. A stílusos kialakítású és praktikus headset viselése kényelmes, ezzel is elősegítve a felhőtlen zenehallgatást.

Ha ki akarjuk zárni a világ zajait, a HPM-88 típusjelzésű, zajszűrős headset az ideális választás. A háttérzajoknak akár a 75 százalékát is képes kiszűrni, így téve lehetővé, hogy csak a zenére tudjunk figyelni. A piacon ez az első, Sony technológiát alkalmazó zajszűrő headset.

Az első, egyben az eddigi legsikeresebb hordozható hangszóró, az MPS-60 képességeit továbbfejlesztve hozta létre a Sony Ericsson az MPS-100-at, melyet a készülékbe csatlakoztatva bárhol hallgathatjuk kedvenc zenéinket.

A HPM-66 típusú sztereó headset gondoskodik róla, hogy mozgás közben is élvezhessük kedvenc számainkat. Ezzel a kényelmes, könnyen használható fülhallgatóval a leghosszabb út megtétele is könnyebbnek fog tűnni

Ha biztonságban akarjuk tudni Sony Ericsson Walkman mobilunkat, szükségünk lehet a stílusos kialakítású IPC-40 mobiltartó tokra is, melyet kétféle színben vásárolhatunk meg.

A Sony Ericsson új hangszórói, headsetjei és mobiltelefon-tartó tokja a negyedik negyedévtől kezdve lesznek kaphatóak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd